JUVENIL V.S SELECCIÓ CATALANA – 6 DESEMBRE 12:00H

Quan tots pensàvem que les celebracions del centenari del C.F.Calella ja s’havien acabat tornem a sorprendre amb un nou meravellós acte.

El pròxim 6 de desembre, el Juvenil del C.F.Calella tindrà el privilegi de jugar un partit contra la selecció catalana de futbol. Un partit on el conjunt juvenil del club de futbol Calella s’enfrontarà contra una selecció dels millors jugadors juvenils de Catalunya.

A més a més, un dels jugadors del juvenil del Calella també ha sigut seleccionat per a formar part de la selecció catalana. Per tant, el jugador Robert Casals Gómez s’enfrontarà contra els seus companys d’equip envoltat dels millors jugadors de catalunya, podent demostrar el seu talent.

No t’ho pensis dues vegades i vine a veure un partit ple d’emocions i història que quedarà escrita en el llibre dels records del club de futbol de la ciutat de Calella.

Recorda, dimecres 6 de desembre a les 12:00h tens una cita important al camp de mar de Calella!

ACTE CENTENARI I PRESENTACIÓ D’EQUIPS DEL C.F.CALELLA

 

El pròxim 6 d’octubre a les 20:00 tenim tots una gran cita històrica a la Fàbrica Llobet de Calella per a celebrar l’acte del centenari del Club de Futbol Calella i la presentació dels seus equips per aquesta temporada tant especial.

En mOtiu dels 100 anys del club, amb la cessió d’imatges, documents i material històric del club per part del senyor Joan Caimel i la col·laboració de Fotofilm en el muntatge de tot el material, s’ha organitzat una exposició fotogràfica dels 100 anys d’història del Club de Futbol Calella. Una exposició de la que tots podrem gaudir a la Fàbrica Llobet el dia de la presentació i acte del centenari.

A més a més, Radio Calella Televisió ha treballat de valent durant els últims mesos en la realització d’un vídeo històric del futbol calellenc, on apareixen totes aquelles persones més importants i representatives pel club i el futbol a la ciutat de Calella. Aquest vídeo també serà projectat durant l’acte.

100 anys no es compleixen cada dia, per tant, l’assistència dels expresidents, les autoritats de la Federació Catalana de Futbol i les de l’Ajuntament de Calella no poden faltar. Tindrem l’honor de comptar amb la seva presencia i gaudir junts d’una gran celebració.

Per acabar l’acte, tots els assistents són convidats a un pica-pica on poder intercanviar experiències viscudes en el futbol calellenc durant tots els anys que el club ha existit.

C.F.CALELLA vs PALAMÓS C.F (Tercera Nacional) – Partit inaugural dels actes del centenari del Club de Fubtol Calella.

Les celebracions del centenari del Club de Futbol Calella ja son molt a prop. El primer dels actes d’aquesta gran celebració es un partit amistós contra el Palamós C.F, que juga a tercera divisió nacional, i que a més a més té el privilegi de poder presumir ser l’equip més antic de Catalunya.

El partit es disputa al camp de mar de Calella, camp local del Club de Futbol Calella. Un escenari magnífic vora el mar que oferirà a tot el públic una experiència inoblidable. L’inici del partit és a les 20:30 el dia dijous 21 de setembre.

L’entrada per veure el partit es completament gratuïta, ja que el Club de Futbol Calella és un club de tots, el club de la ciutat de Calella. És per aquest motiu que tots els aficionats del Club de Futbol Calella tenen l’oportunitat de gaudir d’un partit històric amb els seus familiars, amics i coneguts més estimats.

NO ET PERDIS EL PARTIT MÉS HISTÒRIC DEL C.F.CALELLA!

I TORNEIG 12 HORES FUTBOL 7 del C.F.Calella

Cartell TORNEIG 12 HORES C.F.CALELLA

Torneig d’estiu del C.F.Calella (AGOST)

Torneig Agost 2016 CFCalella

El C.F.Calella torna amb el seu famós torneig d’estiu al camp de mar de Calella. Un torneig on l’estiu i el futbol són els protagonistes, i on tots els seus participants gaudeixen d’un gran dia d’estiu amb futbol i platja.

Igual que anys anteriors, aquest any el torneig també comptarà amb un servei de bar per a tots aquells que s’acostin al camp a gaudir d’un bon dia d’estiu.

Per a comoditat de tots els participants i seguidors dels equips, el C.F.Calella posa a disposició places de pàrquing gratuïtes. Sempre i quan es deixi dins del cotxe una acreditació que s’haurà de demanar a algun responsable del C.F.Calella el dia del torneig. Recordem que la multa per aparcar dins del pàrquing sense el tiquet és d’aproximadament 100€.

Informen que els premis no són monetaris, és a dir, que no es guanyen diners, sinó que els premis seran trofeus.

S’oferirà una garrafa de 5 litres a cadascun dels equips participants en el torneig. Si els equips necessiten més aigua, hauran de fer-se responsable del seu propi subministrament.

Pel que fa a pagaments i inscripcions s’ha de saber que fins que no s’efectua el pagament de l’equip, aquest no constarà com a inscrit.

 HORARIS DEL TORNEIG

 NORMATIVA DEL TORNEIG

COM ARRIBAR AL TORNEIG?

Ubicació CAMP

ON ÉS EL PÀRQUING GRATUÏT?

Ubicació PARKING

 

Sopar fi de temporada del C.F.Calella

Menú

Vine i comparteix les teves experiències amb els altres companys de la comunitat calellenca de futbol, la del C.F.Calella.

Comparteix les teves experiències viscudes en un sopar on tots plegats ens reunirem per a riure i compartir tot allò que hem viscut.

El sopar es farà al Bar del mercat nou, a la sala polivalent del mercat municipal de Calella, el dia 3 de juny a les 21:00h.

Per a formalitzar la reserva s’ha de trucar al número de telèfon que apareix en el menú d’aquesta publicació.

Us hi esperem a tots i totes!

Portes obertes C.F.Calella

Portes Obertes C.F.Calella

S’acaba una temporada, però en pocs mesos en començarà una de nova, una temporada molt especial en la que el C.F.Calella celebrarà els seus 100 anys d’història. És per aquest motiu que us convidem a les portes obertes del C.F.Calella.

Volem que tots els nens i nenes de Calella i dels seus voltants tinguin l’ocasió de provar un esport mundialment practicat, el futbol. Un esport on a més d’aprendre el mateix esport, els joves aprenen altres conceptes que els ajuden en el seu dia a dia en la vida.

El futbol no tan sols és xutar una pilota per a què entri dins la porteria, sinó que es tracta d’una activitat col·lectiva, en grup, que permet a tots els seus practicants ser millors persones gràcies a la col·laboració i el treball en equip. A més a més de proporcionar un estat de salut molt bo a tots els seus practicants.

No ho dubtis, vines a provar amb nosaltres, el C.F.Calella. L’equip de futbol històric de la ciutat de Calella!

Campus Multiesportiu d’estiu del C.F.Calella!

Cartel Campus Estiu C.F.Calella

Aquest estiu no et quedis sense participar en el Campus d’estiu del C.F.Calella. Un campus MULTIESPORTIU on practicaràs un munt d’esports diferents i ho pasaras genial coneixent nous companys!
 
Les inscripcions comencen a partir del dilluns dia 26 d’abril a les nostres oficines del camp de mar de Calella.
 

Vine i gaudeix d’un estiu que recordarás per sempre!