Escut C.F. Calella

Cròniques dels partits del Juvenil + Programa de “La Banqueta”

Aquesta cap de setmana els jugadors del Juvenil del C.F.Calella han jugat dos partits en menys de 24 hores, el primer contra el Llavaneres, i el segon contra el Vilassar de Dalt. Aquest últim era conseqüència d’una forta ventada que va obligar a suspendre el partit farà cosa de un mes.

C.F.ESCOLA DE LLAVANERES “B”  1-2  C.F.CALELLA

Aquest partit es va disputar el diumenge 21 de desembre. Semblava un partit fàcil per el C.F.Calella vista la posició en la que es troba el Llavaneres, tots pensaven que el Juvenil guanyaria còmodament en el camp del Llavaneres.

IMG_20141221_165757

Però no va ser així. Durant els 10-15 primers minuts el C.F.Calella van dominar el partit, creant jugades on la pilota passava per la major part dels peus dels jugadors de tot l’equip.

Al minut 15 en Victor Pastor va marcar el primer gol del partit, però cal a dir que un jugador del Llavaneres va ajudar a que la pilota entres dins la porteria del seu propi equip. Va ser un gol amb una mica de fortuna per el C.F.Calella, però que ja posava en avantatge el marcador a favor dels als nostres.

A partir d’aquest gol, l’equip Juvenil del C.F.Calella va començar a trobar dificultats en el joc contra un Llavaneres molt fluix. El Juvenil no es trobava a gust dins del terreny de joc. Prova d’això es que el Llavaneres va poder marcar el eu gol d’empat al minut 32.

Des de la grada veiem que el partit se’ns escapava contra un equip relativament fluix, els nervis començaven a presentar els seus primers símptomes i el públic va començar a animar per a que els jugadors aixequessin cap i entressin de nou al partit.

Sembla a ser que va donar resultat, ja que al minut 44 en Dani Cabezas, amb un tir llunya des de fora de l’àrea va marcar el segon gol de C.F.Calella. Un gol que també va rebre l’ajuda d’un dels jugadors rivals, que va tocar la pilota canviant la trajectòria d’aquesta, i fent que el seu rival no pogués evitar el segon gol dels nostres. De nou la fortuna estava del nostre costat.

Després d’aquesta primera part el partit va seguir en la mateixa línia, un C.F.Calella amb un joc molt pobre.

Però tot i no jugar al seu nivell, el Juvenil es va emportar els 3 punts a casa. Uns punts que son molt importants per a la classificació de la lliga.

Jugadors del C.F.Calella que van marca contra el Llavaneres:

9- VICTOR PASTOR VILLANUEVA (Davanter)       12- DANIEL CABEZAS SOLER (Migcampista)

Victor Pastor                          Daniel Cabezas

VILASSAR DE DALT “B”  1-2  C.F.CALELLA

Aquest partit es va disputar menys de 24 hores després del partit del Llavaneres, per tant, tots els jugadors es trobaven cansats del dia anterior.

IMG_20141222_205959

Durant els 5 primers minuts el C.F.Calella va dominar el partit, fent creure al públic que seria un partit fàcil per els nostres i que guanyarien sense problemes.

Però després d’aquest 5 minuts de joc, el partit va donar la volta i va començar el joc del Vilassar de Dalt. Van començar a moure la pilota ridiculitzant durant molt estona als jugadors del C.F.Calella. Tant que durant la major part de la primera part el C.F.Calella es trobava tancat dins de la seva àrea, sense poder sortir-ne. La única manera de treure la pilota de l’àrea era xautar-la lluny, sense cap destí. Així va ser durant tota la primera part.

IMG_20141222_214423

Degut al gran joc del Vilassar, el C.F.Calella va saber aprofitar d’una jugada a pilota parada per a obrir el marcador a favor dels nostres. Una falta prop de l’àrea rival, en la que en Francisco Fleitas va sacar, fent que la pilota arribes als peus de Petar Konstantinov i marques al minut 43. Justa abans d’acabar la primera part del partit.

Cal destacar que durant els primer 45 minuts els nostres ja portaven 3 targetes grogues, i per tant havien d’anar amb compte durant la segona part.

Final de la primera part.

La segona part va començar de la mateixa forma que va acabar, amb un domini total del partit del Vilassar de Dalt. Però poc a poc el C.F.Calella va tornar a posar a favor seu el partit, creant jugades combinades per a tal d’arribar a la porteria tocant pilota. El partit ja era del C.F.Calella. Ja s’havia solucionat el problema del mig camp de la primera part.

Tot i així, el Vilassar de Dalt va saber aprofitar una ocasió i marcar al minut 65. Fent que el resultat fos de 1-1. Un resultat que era representatiu del que havia passat durant el partit fins a aquest minut.

Però el C.F.Calella, que te uns “cullons” mes grans que ningú, va seguir lluitant per a obtenir els 3 punts del partit. La recompensa del gran esforç de l’equip en voler guanyar el partit es va veure reflectida dos minuts després del gol del Vilassar, al minut 67. On Arnau Ferrand va donar una assistència a Jan Carreras, que després de regatejar alguns defenses es va quedar sol davant del porter. GOOOOOL!

A partir d’aquest moment els jugadors del nostre juvenil veien possible una victòria, així que van aguantar la pressió del Vilassar de Dalt durant els últims minuts del partit.

No volem treure mèrit als jugadors, però una variable que va fer possible que el C.F.Calella seguis lluitant per els 3 punts del partit van ser tots els seus seguidors. Que van animar des de la grada com mai ho havien fet durant aquesta temporada. Des del C.F.Calela animem als pares i mares dels jugadors i a tots els seguidors del club que vinguin a animar de la mateixa manera durant la resta de la temporada.

En Aquest moments, i gràcies a les dos victòries d’aquesta setmana del Juvenil del C.F.Calella, l’equip es troba en la sisena posició dins de la lliga del grup 32. Esperem que segueixin sumant punts i poder demostrar que un equip majoritàriament de primer any pot plantar cara a equips mes forts. Sigui per futbol, o sigui per “cullons”.