Escut C.F. Calella

LA JORNADA!


Setmana complerta pler d’esdeveniments esportius! El Dissabte ens va visitar l’Escola de Futbol del FC Barcelona de Nova York i Diumenge al matí vam fer la presentació del nostre club centenari, moltes gràcies a tots els assistents!
Som-hi amb les croniques i l’once ideal de la Jornada!

PREBENJAMI B

Prebenjami B 3-0 Sinera. Content pel treball que han fet els nens , pero sobre tot perquè ja van agafant la dinàmica d’intentar circular la pilota.
Mvp : Pau Garcia( mig). Simplement espectacular. Ha marcat els 3 gols i ha generat assistències als seus companys. Treball ofensiu i defensiu de 10.

PREBENJAMI A

Tiana 2-2 Prebe A
Excelente partido de los niños, Tiana era el lider junto al Mataro, nos llevamos un punto muy importante contra un gran rival, lastima que ibamos ganando 1-2 y nos han empatado en el ultimo minuto del partido, pero muy bien por el equipo
MVP: Sebastian Gutierrez (devanter) a marcado 2 goles y a ayudado a todo el equipo tanto ofensivamente como defensivamente.

BENJAMI B

Masnou 5-4 Benjami B
Partit complicat on si guanyavem avançavem 4 possicions pero no ha pogut ser. Al ultim quart, perdent 5-1 ens em posat amb tot a l’atac hi hem aconseguit ajustar el marcador a 5-4 i ens ha faltat molt poc per l’empat.
Falta molt per millorar defensivament, seguim treballant?

BENJAMI A

Benjamí A 8-0 St susanna
Partit en que em estat molt superiors al rival.
Tenim que millorar en el joc convinatiu del equip es )’unic negatiu d’avui.

ALEVI B

Salesians 1 Alevin B 4
El equipo mejoro notablemente a nivel ofensivo, defensivamente el posicionamiento de cada jugador fue perfecto,MVP(Enric pincay, lateral izquierdo,marcó el 1 y el 3 gol del partido,bernat(delantero) convirtió una falta a nuestro favor en una excelente anotación

ALEVI A

Aleví A 12-4 Sant Pol
Partit on ha costat molt començar, pero poc a poc han anat despertant i fent el 75% de les coses treballades. Per tant coses a millorar pero contents amb el treball
Mvp: Mohamed (mig centre) quan s’ha posat les piles a sigut el motor de l’equip a l’hora de jugar la pilota. Objectiu que portem ensenyant-li des de principi de temporada i que per fi ho ha fet

INFANTIL B

Salesians Mataró 0-5 Infantil B
Partit trabat degut a les poques ganes de tenir continuitat en el partit per part del rival, ja que es un equip molt inferior. S’intenta aprendre a jugar a futbol i no tan sols inflar-nos a gols per la nostra superioritat fisica. Pero falten molts moviments previs a treballar. 18/18. Toca afrontar el proxims dos partits on alla ens disputarem la lliga.
MVP: Mamagian (mitja punta), segon partit des de que te fitxa, molt superior al rival, ha filtrat molts pases perillosos i decisius, ha perdut molt poques boles i ha lluitat defensivament. M’esta agradant molt com s’esta adaptant a l’equip. Lliçó de que no es necessiten marcar gols per ser el millor d’un partit.

INFANTIL A

Infantil A 4 sant pol 1,primer victoria en liga, marcamos el primer gol del partido, factor que motivo a cada jugador e incremento la intensidad del colectivo para seguir adelante en el marcador, defensivamente se logro mas orden individual MVP abel(extremo) marco el primer gol, juan sima ( delantero) consiguió 2 goles.

CADET B

Suspès

CADET A

Triangular Barça Academy

JUVENIL B

Juvenil B 2 – 1 Arenys de munt. Quan tens una setmana bona és nota al partit. Partit molt lluitat on amb 1 a 1 fallen un penal i marquem el de la victoria al 92″. La pinya del segon gol demostra la satisfacció d’un equip que mereix bastant més del que tenim. Agraïr a en Xavi Benito que ha remplaçat a en Dani a la banqueta i que ens ha ajudat molt.
Mvp: Podria destacar a varis com l’Andrei un altre cop, Carpi, Eric, Yuri, Isma.. també els que participen menys han aportat molt; però amb quedo amb l’Arnau (porter del JUV A) que ha sigut determinant en la victoria.

JUVENIL A

Un partit raro on dominem i tenim la majoria d’ocasions però no acabem de fer gols. Errors en sortida de pilota ens penalitzen molt amb gols en contra i en aquesta categoria no podem regalar gols com aquests.
Mvp: marc gomez, central del juv B

PRIMER EQUIP

Primer equipo 3-3 Cabrils
Partido que tuvimos 2 veces controlado con una ventaja de 2 goles y que nos empatan con tantos en el min 92 y 94… Toca hacer mucha autocritica y mejorar estas cosas, que si queremos ganar la liga no pueden volver a pasar.
Mvp: Juan (central), ha marcado el primer gol y ha sacado infinidad de balones de cabeza

EQUIP IDEAL!

ENTRENADOR IDEAL: CARLOS (INFANTIL A / ALEVI B)

Comparteix-ho:

Segueix-nos!

Consulta els darrers resultats i classificacions

Wolf CF Calella

Vols pertànyer a la familia del C.F.Calella?