Escut C.F. Calella

LA JORNADA!

Tornem amb molta energia! Gran cap de setmana amb el que hem viscut gran partits del nostres! Som-hi Calella!

PREBENJAMI B

Santvicenti 1-5 Prebe B. Gran partit per part de tot l’equip. Primer partit de la segona volta on aqui vam empatar per no fer el que tocaba i avui lluitant i fent les coses ben fetes s’han tret els tres punts.
MVP: Pau Leyva, central.
Ha tallat totes les pilotes que ha tingut fins i tot colocaba als seus companys on tenien que anar

PREBENJAMI A

Prebe A 2-5 Sanvicenti
Partido donde nos ganan gracias a la pelota parada, nosotros sin portero y lo han sabido aprovechar muy bien, 4 de los 5 goles son de falta, muy contento con el equipo igualmente
MVP: Pau Garcia, (medio centro) jugador de primer año que cada vez que viene con nosotros coge la mochila se mete al equipo dentro y muestra su poderio en medio del campo para jugar balones

BENJAMI B

Arenys de Mar A 3-4 Benjami B
Partit on ens posem per davant en el marcador de forma rapida i els nostres mitjos i davanter treballen de forma impresionant en atac i ens posem 1-4 fins la 4ta part on comencem a estar mes cansats i patim fins l’ultim segon del partit que acaba 3-4.

Recalcar la gran participacio de David Rovira, central del Prebe que ens ha vingut a ajudar i ha sigut l’autor de 1 gol i 1 assistencia.

MVP: Youness, migcampista.
Aportant molta intensitat a tot l’equip en tot moment i defensant i atacant durant les 4 parts.

BENJAMI A

Pla d’en Boet 3-3 Benjamí A. Partit empatat que té gust a derrota, ja que anavem guanyant 0-3, Els dos ultims quarts ens pensem que ho tenim guanyat i ens empatan i tot han tingut la possibilitat de guanyar al ultim minut amb un penalti, per sort la fallat. Mvp: Unai porter, Ens ha salvat dos 1vs1 en els ultims minuts.

ALEVI B

Juventus 8 alevin B 1, primeras 2 partes marcador igualado, excelente desempeño táctico, algunas oportunidades de ir arriba en el marcador, rival superior fisicamente, al final por estatura nos han marcado de cabeza varios goles MVP:BILAL(MEDIO CENTRO) intento crear juego colectivo, marco el gol a nuestro favor

ALEVI A

Aleví A 4-4 Llavaneres
Partit on ens l’hem començat complicant nosaltres per un gol en contra només al començar i on em començat una mica despistats. Ens dm despertat i em marcat en seguida, després em anat desaprofitant moltes ocacions que ens haguéssim distanciat amb diferencia del marcador però no ah pogut ser. Un partit molt igual que em de seguir treballant tots.
MVP: Mutaru(lateral)
Partit on ho ha tallat pràcticament tot, físicament està moltbe i corria tan per atacar com per defensar i sobretot i posava moltíssima intensitat. Per remataro ha marcat 3 gols

INFANTIL B

Alella 1-5 Infantil B
Resultat enganyós ja que vam jugar contra un gran rival. Anaven quarts a la classificació i tenien molt clar la feina que havien de fer. Vam haver de saber patir i l’equip ho va fer, vam aprofitar tot alló que vam tenir i vam fer molt de mal per les bandes ja que ells acomulaven molt el seu joc al mig camp. Es va contrarestar i quan s’acostava el finar del partit vam sentenciar quan ells van baixar ritme.
MVP: Buba (extrem esquerre). Va ser clarament el protagonista del partit, com he dit, el joc el varem acumular per les bandes per poder contrarestar el seu sistema de joc de 4-4-2 en rombo. Tota pilota que enganxava era perill ofensiu per part nostre, es va posar l’equip a l’esquena i va treballar com tocava. Va obrir la llauna amb el primer gol i va donar 3 assistencies. Increible! Líder descansava i ara estem a 2 punts provisionalment.

INFANTIL A

Infantil A 0 mataro 13, rival superior técnicamente

MVP ADAM LATERAL DERECHO

CADET B

Cadet B 0 St Vicenti 7 Tres bajas. un portero jugador. Un solo cambio.contra los primeros. Cuatro ocasiones claras de gol falladas!!
En otras circunstancias el partido hubiese sido diferente. Mvp Fran una vez mas esta al 100% todo el partido.

CADET A

Cardedeu 1-7 Cadete A
Primera parte nefasta, en la que acabamos con un gol por delante. Segunda parte un cambio de chip por parte de cada uno y las cosas han salido mejor. Mvp Sergio ha sabido mover a todo el equipo mediante pases, cambios de orientación…

JUVENIL B

Llavaneres 3 – 2 Juvenil B. Partit contra el lider que no ha perdut cap partit. Pel que fa als meus, molt content de l’actitut i el treball realitzat tenint en compte que erem 12 jugadors. Referent al partit, comencem marcant com el 90% dels partits i ens empaten al 44′. Primer minut de la segona ens fan el segon en fora de joc clarissim (En Dani i jo estavem arribant a la banqueta i era molt clar). L’arbitre en la linia de pitar al CFCalella. Molt fluix. Al final ens fan el tercer i poc després retallem amb un bon gol de corner pero ja sense temps. Ho van celebrar com mai els del Llavaneres, que per cert, igual que anys anteriors, la imatge de club i misterd lamentable. Nosaltres a la nostra “lliga” i setmana que ve a mantenir el nivell contra el Malgrat.
Mvp: Yuri. Treball inpagable del nostre 9 ajudant a defensar i acabant les ocasions de gol. Si no fos pel comportament fora el camp, seria un jugador que arribaria lluny.

JUVENIL A

Juvenil A 2-1 montgat.
Un rival dels que esta en la part alta de la classificació, un altre partit on dominem tot el partit i demostrem ser superiors, pequem de tindre moltes ocasions que no marquem i això ens passa factura quan cometem errors a darrera, sobretot per no rebentar la bola quan toca. Estem en bona dinamica i hem recuperat lesionats i estem treballant be, els resultats ens estan arribant!
Mvp: dani garcia(porter) porta varies setmanes molt be, i se li nota. Va actuar en 3/4 jugades decisives i va solventar-les molt be mantinguent solidesa defensiva, vital per emportar-nos els 3 punts.
Destacar també isma azquet mig camp que li dona moltisima pausa i calitat!

PRIMER EQUIP

Alella 0-4 primer equipo

Nos ha costado toda la primera parte encontrar la paciencia que se requería para sacar el partido adelante.
En la segunda parte dominamos, marcamos y al final se vio reflejado en el marcador. Gran partido de todos los chicos!!
Mvp: Juan (Central), además de ser una garantía en defensa, ha vuelto a marcar, y abriendo el marcador.