Escut C.F. Calella

La Jornada!

Aquí teniu les cròniques del cap de setmana passat! Destacar la victoria del Alevi A que li van faltar alguns jugadors i que va guanyar el seu partit amb l’Edgar, porter del Benjami B !

PREBENJAMI B

Prebenjami B 4-1 Salesians. Partit on novament comencem dormits però content perquè acaben despertant i demostrant que son un molt bon equip de primer any.
Mvp: Alex Marquez( davanter). Partit on feia cas a les indicacions i intentava convinant fent parets amb els seus companys. Molt bon partit!

PREBENJAMI A

Prebe A 11-1 Pla d’en boet
Partit contra l’ultim que guanyem facilment, molt content amb l’actitud de l’equip i poc mes a dir
MVP: Alejandro Escalante (devanter) va marcar 6 gols i va donar 4 asistencias, tambe destacar Sebastian Gutierrez que va marcar 5 golS

ALEVI B

Alevin b 1 Juventus 4, fallos defensivos que permitieron las anotaciones del rival,la ultima parte mejoramos como equipo pero falto mucha intensidad durante todo el juego.

ALEVI A

Rocafonda 4-8 Aleví A
Partit on el rival era molt fluix on a l’anada es va jugar bé i es va acabar 16-1, pero a la tornada entrem al seu joc de voley ball, que nomes es piltades i havera qui l’enganxa. Nosaltres hi entrem i vinga pilotes amunt. Totnem a la part de que jugadirs desapareguts, però destacar l’últim quart, ja que es va proposar el nostre joc i es van poder fer transicions molt bones d’atac i defensa i sobretot aconseguir fer quatre passades seguides.
MVP: Christian Mora
Ahir va demostrar el bon jugador, es va adaptar a tred posicions diferents de manera correcta, i sobretot va demostrar que es el lider de l’atac del nostre equip, ja no nomes a nivell individual, sinó a nivell grupal. Ñ, regalant gols a companys. Destacar, també a Saad, va jugar a una posició que mai havia participat i ho va fer méss que bé ajudant a atacra i a defendre.

INFANTIL B

Infantil B 3-1 Juventus
Partit dificil i disputat fins l’últim minut, ja que la Juve, tot i ser de 1r any es un equip molt ben treballat i amb bons jugadors que venen de jugar a bones categories a l’etapa d’aleví. S’ha notat la falta d’Abel, ja no tan sols pel poder físic sino pel lideratge que aporta. Tot i aixi, 3 punts mes i seguim lluitant per l’objectiu.
MVP: Omar (punta), ha suplit la posició d’Abel i “con creces”, gran treball i sacrifici que s’ha vist recompensat amb un gol i una assistencia que ens ha donat els dos primers gols del partit. Si ell vol, arribara lluny amb aquesta pre-disposició pel compromis tant ofensiu com defensiu. Destacar la gran segona part de Buba, ja que per questions de responsabilitat hem decidit que no jugués la primera.

INFANTIL A

Infantil A 4 salesians 3, iniciamos abajo en el marcador, gran desempeño de todo el grupo intentamos jugar con la pelota , mejoramos defensivamente y tuvimos gran eficacia en la portería contraria, MVP samuel(medio centro) controlo y dio velocidad a nuestro juego, dio una asistencia a gol y marco 1 gol

CADET B

Cadet B 1-5 arenys de munt. Partido contra los quintos en la clasificación. Son de segúndo año y tocan bien. Teniendo en cuenta que solo teníamos un cambio y sin portero,se ha hecho un gran esfuerzo ya que en el partido de ida perdimos 10@0. MVP Alex Rodríguez carácter y compromiso. Agradecer a Moha y Pol que han jugado media parte cada uno de portero.

CADET A

Descans

JUVENIL B

Juvenil B 1 – 3 At Masnou. Derrota contra els liders de la categoria. Seguim amb la millora igual que ja fa 2 setmanes, però petits errors en defensa, ens penalitzen massa. De cara porteria vam tenir 10 ocasions que només vam materialitzar una. Cal remarcar que tota la primera part vam jugar amb 4 Cadets degut a un toc d’avís a varis jugadors de l’equip. I haig de dir que van treballar molt i estic molt sorprès.
Cada dia tinc més clar que les diferències en aquesta lliga són minimes i que no comparteixo la diferència de punts que tenim.
MVP: Vull premiar el treball i l’esforç de Joan Lopez (Cadet). Va sortir de punta quan la seva posició és central i va treballar com mai. És més, va jugar fins min 75.

PRIMER EQUIP

Primer equipo 3-0 Masnou
Partido condicionado por el fuerte viento.
En la primera parte, a pesar de tener el viento en contra, dominamos el partido y se generaron varias jugadas por banda que no se pudieron culminar.
En la segunda parte ya el dominio fue más claro, y en el min 5 Victor Pastor marcaba el 1ro. En el min 53 Manu hizo el segundo y cerró el marcador Eulo en el min 64.
Mvp: Victor Pastor ( lateral ).
Victor es habitualmente punta o extremo. A pesar de ello, este año ha ayudado al equipo en otras posiciones, siempre cumpliendo con nota. Hoy hizo un partidazo como lateral y abrió el marcador del partido.