Aqui teniu les cròniques de la Jornada passada. Un petit resum del que ens ha portat el cap de setmana! Som-hi Calella!

Juvenil B

PREBENJAMI B

Preb B 4-6 Arenys de mar
Partit on un altre vegada començem dormits i aixo fa que perdem els 3 punts una altre vegada. A la mitja part anem per sota 1-4, acaba la tercera part ens fiquem 4-4 perque ens motivem i sobretot es jugaba la pilota. Ultima part on hem de fer canvis i acabem perdent.
Mvp: Pau Garcia, no podem dir res mes d’ell ajuda ha defensar i atacar i on fem 4 gols i els 4 els fa ell. Destacar tambe a Albert Bermudez on el vam canviar de posició i li sortia tot defensaba perfecte, no fallaba cap pase…

PREBENJAMI A

LA LLANTIA, A.D. “A”   8 0   CALELLA, C.F. “A”

BENJAMI B

Benjami B 3-5 La Llantia
Com a l’anada comencem amb molta motivacio i els dos primers quarts aconseguim estar per davant d’ells en el marcador, i tenint en compte que son els 3rs en la clasificació, fa que els nostres nens es motivin molts mes, peró al 4rt quart aconsegueixen passar per davant nostre en 2 jugades injustes i s’enduen els 3 punts.

MVP: Edgar Roca (Porter)
Sense cap dubte el millor partit que ha fet a la temporada amb parades al•lucinants tot i que el resultat no ho demostri, ha fet que estiguesim per davant del marcador durant gran part del partit gracies a 2 parades en 1v1 amb el davanter. Es comença a notar una millora en el seu rendiment respecte a principi de temporada.?

BENJAMI A

Malgrat 0-7 Benjamí A. El treball dels entrenaments cada cop es nota més, tant en el aspecte defensiu i ofensiu. MVP: Aleix Juan (mig), podria posar a qualsevol del equip però el destaco a ell perquè va ser un dela millors en l’aspecte joc col•lectiu

ALEVI B

Alevi B 2 – Cabrera 7

Juego muy ordenado defensivamente la primera parte. La segunda gol en propia puerta, el rival aumento la intensidad y fue superir en ataque el resto del encuentro. MVP: David Lupiañez.

ALEVI A

Aleví A 15 – 0 Pla d’en Boet
Partit on el plantejament era tocar la pilota, agafar mes confiança dintre del equip ja que sabiam que era un rival inferior a nosaltres. Des-de el començament del partit han fet el que tocava, ens han fet cas en tot moment i amb la portaria a 0 que era el que sabia parlat.
MVP: Siraj (central) va fer el que demanavam, es va col·locar perfectament sense perdre la posició, un joc molt ràpid i amb visió per els passes finals. Defensivament no va tinguer molta feina però la que va tenir la va saber defensar perfectament

INFANTIL B

CALELLA, C.F. “B”     4 1   ARENYS DE MUNT, C.E. “B”

INFANTIL A

Infantil A 0 – 10 Cerdanyola Mataro

Primeros 20 min muy bien organizados en el campo, defensivamente bin posicionados, pero falto reservas fisicas para soportar el ritmo de juego del rival tercero en liga. MVP: Juan Sima

CADET B

CadetB 1-4 la llàntia. Partit amb baixes importants al equip. S’ha lluitat molt i els jugadors han deixat la pell al camp. La Llàntia es el segon classificat i toquen molt be, tenen jugadors rapits en atac. La primera volta ens van fer un 12 -1 aixi que aquest resultat ens dona actitud per seguir lluitant i quedar el millor possible en un grup que molts són de segon any. MVP Fran un cop mes ha estat determinant en defensa. Agrair un cop mes a Arnau per ser una gran ajuda a la portería. Tambe agrair a Omar (infantil qur ha vingut a fer un cop de ma)

CADET A

Premià de Dalt 0-1 Cadete A
Partido en el cual nos enfrentamos al sexto igualados a puntos. Partido muy flojo, en el que fallamos en despejes, pases, finalizaciones… Todo esto nos conlleva a la frustración y a pensar que nos somos capaces de ponernos por delante. En la segunda parte aprovechamos un despiste defensivo de ellos para marcar el único gol del partido. A partir de ahí empezamos a sufrir hasta el último minuto. Lo positivo del partido, que nos llevamos los tres puntos que se llevaron ellos en la primera vuelta en casa con un 1-4 y sobre todo la portería a cero.
Mvp del partido: Sergio García Losada, intensidad desde el primer minuto hasta el último, tanto defensivamente como ofensivamente. Agradecer a Yazzid del cadete b por aportar su granito de arena con el único gol del partido.

JUVENIL B

Aquahotel 3 – 2 Juvenil B. Derrota amb varies fases del partit. Primera part els dos equips tenim les mateixes ocasions però són ells que ens marquen per un error defensiu. Just començar la segona part ens fan el segon amb una altre perdua en fase de creació i nosaltres comencem a fallar ocasions molt clares, entre elles tres 1vs1 que no materialitzem. Amb jugada llarga ens posem 2 a 1 però als 5 minuts ens fan el tercer. Aqui ells comencen a ser molt superiors fins que fem el 3 a 2 i tornem a tenir ocasions de sobres per empatar o fins i tot guanyar. Dir que el seu porter es va doctorar amb aturades impossibles. Quarta setmana consecutiva la cual tenim sense exagerar entre 8 i 10 ocasions clares i no acaben d’entrar.
MVP: Yuri. Treball intens tot el partit i generant gairebé ell sol totes les ocasions.

JUVENIL A

Juvenil A 2-4 vilassar de mar.
Primera part bona, pero demostrem ser un equip mentalment molt fluix, segona part descolocats totalment i cadascun fent la guerra pel seu compte.
Mvp: aleix gonzalez. Pivot defensiu, sempre atent a les cobertures i fent el treball brut, equilibrant quan toca i sempre fent cas del que se li diu, el tipic jugador que tot entrenador vol

PRIMER EQUIP

Juvesport 1-3 Primer equipo

Primera parte muy igualada, donde tuvimos muchas ocaciones de gol pero también concedimos muchas.
En la segunda parte, el gol llegó al minuto 1 y nos dio mayor tranquilidad para controlar el juego. En el min 57 Juan marcó el 3ro y definitivo.
3 puntos muy importantes para seguir peleando por el título
Mvp: Buba (banda) desde el banquillo ha animado a todos los compañeros. Cuando le tocó entrar generó mucho peligro por banda y ayudó mucho en defensa.