Escut C.F. Calella

La Jornada!

S’apropa el Nadal però aquesta setmana si que hem tingut jornada! Aquí teniu les cròniques i com no l’11 ideal! Encarem l’última setmana de lliga d’aquest any!

PREBENJAMI B

Calella 2-3 St pol . Partit on hem començat dormits i ens ha costat el 2-0 . A l’ultim quart anem 2-2 i minut final ens marquen el 3-2. Molts aspectes a millorar tacticament.
Mvp: Pau Garcia(mig) sempre es deixa la pell al camp i no ha parat de correr en tot el partit i autor dels 2 gols.

PREBENJAMI A

Vilassar B 3 – 6 Calella

BENJAMI B

Teia A- Benjami B
Partit suspes per lesio del arbit en el 2 quart.

BENJAMI A

Benjamí A 6-1 Pineda. No tinc molt a dir, partit en el que ens ha costat marcar el primer gol, una vegada marcat ja han vongut els altres. Dir que la setmana de entrenament ha estat bona ja que s’ha vist reflectat en el partit els aspectes treballats durant tota la setmana.
MVP: Jesus (mig), primer partit desde que te fitxa en que ha donat un plus a l’equip.

ALEVI B

Alella C 9 – 1 Calella

ALEVI A

Alevi A 10-3 Cirera
Partit on em començat molt dormirts i sens complicava amb els dos primers quarts anant molt justos en el marcador. En el tercer em espavilat tots i em començat a triangular la pilota i amb molt conpanyarisme que es molt important. Finalment s’ha guanyat però toca seguir treballant
MVP: Moha(mig) anant fort a totes les pilotes, fer que l’equip jugui i per els 3 gols que ha fet i també d’estacar en Sebas(central) del benjami À que a tallat moltíssimes pilotes i no a anat amb por amb nens que li treien 2 anys.

INFANTIL B

Calella 0 – 3 Argentona B

INFANTIL A

At.Masnou 6-1 Infantil B
Líder de la lliga, superior fisica i tacticament, s’ha fet un bon treball durant gran part del partit, ja que els nens tenien ganes i eren conscients del que ens jugavem. Al final, equips d’aquest nivell a lligues inferiors, en cada error no perdonen i marquen la diferencia amb la qualitat individual quan estem ben situats. Ens hem acabat desinflant a la segona part i han començat a caure els gols.
MVP: Buba (extrem esquerre). Tot i a vegades ser indisciplinat, ahir va ser un dels que, tot i ser de primer any, va posar l’actitud i l’entrega que tocava, va lluitar cada pilota i va ajudar tant en tasques ofensives, com defensives.

CADET B

CADET B 3 AREYNS MAR 3 otra semana mas se nos escapan los 3 puntos nos marcan en el minuto 94 gol y final del partido. El primer gol de ellos fuera de juego… No pedimos que nos ajuden los arbitros però Tampoco que nos perjudiquen.. somos un cadete de primer año compitiendo en lliga de 2 any… PARTIDAZO de los chicos cada partido van a mas,tuvimos mas posesion de balon y control del partido . Un 10 para el equipo.

MVP Pol Pera .. (interior izquierda)muy bien en la recuperación de balon y dando passes de calidad ademas de marcar el primer gol y mencion especial a Arnau porter del CadetA gracias a sus paradones que ajudaron al equipo

CADET A

Santa susana 3 cadete A 2 los primeros mins hemos salido con miedo y poca tension y en consecuencia de ello nos han metido 2 goles por errores nuestros y luego el 3 gol ya con los brazos bajados. En la 2 parte de lo que hemos hablado en el descanso se ah mejorado y mucho y del 3-0 les hemos ido comiendo hasta colocarnos a 3-2 y a quedarnos a un paso para empatar, partidos como la 2 parte se ganaran muchos encuentros!

MVP: joan lopez( central) ah empezado dubitativo pero luego lo ha hecho todo perfecto, anticipando a todo y iendo muy bien al corte, un crack

JUVENIL B

Mataro D 8 – 1 Calella

JUVENIL A

Juvenil A 3-2 cabrils!
Partit on comencem perdent 0-1 per un error defensiu, però ens sobreposem i remontem abans de la mitja part 2-1, dominem la gran part del partit i amb moltes ocasions. Comencem a fer gols, pero podriem fer-ne molts mes dels que fem. Minuts finals arribem 3-1 i en una centrada ens fan el 3-2(en propia), per no perdre la costum, els ultims 10/15 minuts patim per mantindre el resultat quan ells mes ens apreten. Pero un cop més, el treball i el bon grup que tenim ens fa emportar-nos els 3 punts.

Mvp: robert casals (lateral dret) els 3 gols son asistencia seva, incorporant-se desde darrera i amb una calitat técnica brutal, acompanyada d’una bona actitut durant els 90 minuts, quan juga així l’equip ho nota

PRIMER EQUIP

Primer equipo 6-0 l’Empenta

Superioridad total durante todo el partido. 3-0 a la primera parte y otros 3 en la segunda.
A pesar del bajo ritmo del rival, el equipo supo jugar y mantuvo la intensidad durante los 90 minutos.

Mvp:
Marc Salicrú (interior): ofensivamente determinante dando el último pase, creando ocaciones de gol.
Defensivamente muy intenso y cortando todo lo que pasaba por el medio

Fran (pivote): Cada partido podría ser el mvp. Es el eje del equipo, es quien cubre todos los espacios que dejan los compañeros y por quien comienza cada jugada de ataque. Es el capitán y desde el primer partido se ha cargado el equipo al hombro. Hace todo el trabajo “sucio”, el trabajo que no es tan vistoso pero si el más importante.