Escut C.F. Calella

LA JORNADA!

Comencem el 2019 amb energia! Aqui teniu les croniques del cap de setmana!

PREBENJAMI B

Prebenjami B 2-5 Premia. Partit on hem començat dispuntant-lo (1-1) pero a partir del 1-2 els nens s’han esfonsat una mica i eren superiors fisicament. Però s’han esforçat fins al final per intentar tirar a endevant el partit.
Mvp: Pau Garcia( mig centre). Ha donat la cara en tot moment i sent el més petit dels dos equips s’ha fet el més gran amb entrega en el terreny de joc.

PREBENJAMI A

Rocafonda 6-2 PrebeA, partido contra los terceros emos ido a jugar con 7 justos i sin portero, contento con la actutid de los niños
Mvp: alejandro escalante (delantero) realizó dos goles a pesar de la dureza del rival, que el arbitro permitió.

BENJAMI B

Benjami B 3-5 Arenys de Munt
Partit que començem guanyant i ens venim molt adalt les primeres dos parts on dominem amb pilota i creem bones ocasions, al 3r quart canvia la cosa i comença el seu domini, on aconsegueixen arribar mes a porteria, crear mes bon joc i per tant marcar mes gols.
MVP: Roger Morillo ( defensa )
Teniam una amplia plantilla i per tant no ha jugat tot el que ens hagues agradat, pero cuan ha estat al camp ha estat molt contundent i amb molta confiança treient pilotes desde darrere i ens ha salvat de possibles gols.

BENJAMI A

Vilassar Mar 3-4 Benjamín A. Partido de infarto en el que todo el rato hemos estado por delante o empatando. Nos empatan a falta de 5 minutos para acabar el partido y en el ultimo minuto metemos el gol de la victoria.
MVP: Nadir, ha marcat els 4 gols res mes a dir.

ALEVI B

Cerdanyola 1 alevin B 1, gran partido por parte nuestra desde lo táctico fuimos reduciendo las fortalezas del rival, iniciamos ganando nos empatan en la 3er parte, 4 parte tuvimos la victoria de tiro libre pero la pelota golpeo sobre la portería.
MVP BILAL, dio ritmo de juego al equipo e impidió que el rival jugará con la pelota en el medio campo, marco el gol que nos tuvo en ventaja casi todo el partido

ALEVI A

Aleví A 0-9 Arenys de Munt
Jugant contra un equip que no ha perdut cap partit, era un feina difícil de la de guanyar. Al principi els jugadors han sortit desperts amb ganes de guanyar el partit amb un resultat de 0-1 en contra només. A partir d’aquí quan cau el segon i el tercer s’enfonsen i desapereixen del partit. A la mitja part els hi fem xarla motivadora, pero fan el misto de sortir amb ganes.
MVP: Difícil d’escollir aquest cap de setmana(negativament per això), però em quedo amb Christian Mora(davanter), a oesar de no haver marcat ni res, va aninar a Nadir que va fallar un penal i no va parar de fotra-li ganes durant tot el partit.

INFANTIL B

Aqua Hotel 3-5 Infantil B
Partit en el que guanyem una vegada mes per la nostra superioritat fisica, quan volem, dona gust veure’ns jugar, el problema es que sembla no en volem gaire. Era un equip de 1r any molt inferior i un cop ens hem posat al marcador amb un 5-0, hem baixat ritme i ells han aprofitat les nostre dormides darrere.
MVP: Buba Sissoko (extrem esquerre), durant tot el partit ha treballat en la pressió i ha sigut una peça clau a nivell ofensiu. Constantment ha ocasionat perill i ha donat grans passades finals que despres hem aprofitat o no. Ha culminat el partit marcant 2 golassos totalment merescuts. Vull destacar tambe la participació de Bernat Belmonte (pivot defensiu), ha mantingut l’equilibri de tot l’equip i ha recuperats infinitat de pilotes.

INFANTIL A

Infantil A 1 canet 3, el primer tiempo fuimos superiores, creamos varias ocasiones en la porteria contraria pero no se aprovecharon, en el segundo tiempo, marca el rival y nos vamos abajo en juego e intensidad, se debe mejorar la eficacia frente a porteria rival MVP:JUAN SIMA, (delantero) conservo la pelota de espaldas a porteria, creo ocasiones combinando con nuestros extremos.

CADET B

Cadet B 6 Llavaneres 2. Gran partit contra rival directe. Em començat dormits, tot i aixo ens em posat per davant. Al descans 1@1 poca actitud y molt fluixos,pero la segona part fent canvis de posició ha funcionat molt millor. MVP Edgar. S’ha esforçat molt i ha fet passades de qualitat. Agrair especialment tan a l’Abel (inf B) que ha fet un partidàs marcant 3 gols i com no espectacular Arnau (Cadet A) ha volat sota pals com sempre. Gracies nois per la vostra ajuda.

CADET A

Masnou 6-2 Calella:
El resultado no refleja para nada lo que ha sido el partido, muy injusto para el equipo. primera parte 2-2 donde incluso íbamos 1-2 ganando pero un fallo tonto en salida de balón les ha dado el empate. Segunda parte seguimos con buen trabajo y actitud pero nos pasan facturas los regalos que le damos al rival los quales los aprovecharon. Contento con el trabajo y sacrificio del equipo.

JUVENIL B

Sinera 0 – 1 Juvenil B. Partit contra un de la “nostra” lliga (per ara ??), s’havia de guanyar si o si. Després de les vacances, hem canviat sistema i automatismes, no s’ha jugat pas malament, de més a menys pels nervis i el 0-0. Ens segueix costant finalitzar jugades, però aquest cop els que hem marcat al 87 hem sigut nosaltres ?

JB MVP: Xavi Martorell. Ha jugat espectacular. D’interior ha perdut molt poques pilotes, ha superat linies de pressió amb conduccions i passades, interpretava el joc genial, queia a banda quan s’havia de caure (extrem cap a dins), etc.

JUVENIL A

Juvenil A 2-6 mataro. Molts regals i errors, es planteja un bon partit on juguem de tu a tu amb moltes ocasions, pero no fem gol i en regalem darrera. Així es molt dificil.
Mvp: abduli, extrem. aportant desborde i encarant varíes vegades, amb el premi de fer el 2n gol de l’equip

PRIMER EQUIP

Primer equipo 3-2 Molinos
Partido contra uno de los rivales directo, y por lo tanto muy importante.
Comenzaron mejor ellos, hasta el min 25 donde el equipo empezo a tocar y dominar con el balón. La segunda parte fue totalmente nuestra, y con un gol en el último minuto ganamos el partido.
Mvp: Bruno (lateral). Partidazo en defensa y en ataque. Ha marcado el 2do gol y el del triunfo.

Aqui teniu el 11 ideal de la Jornada! Hem tingut que moure posicions ja que la majoria d’aquesta setmana eran atacants! Som-Hi Calella!