Escut C.F. Calella

ACTE CENTENARI I PRESENTACIÓ D’EQUIPS DEL C.F.CALELLA

 

El pròxim 6 d’octubre a les 20:00 tenim tots una gran cita històrica a la Fàbrica Llobet de Calella per a celebrar l’acte del centenari del Club de Futbol Calella i la presentació dels seus equips per aquesta temporada tant especial.

En mOtiu dels 100 anys del club, amb la cessió d’imatges, documents i material històric del club per part del senyor Joan Caimel i la col·laboració de Fotofilm en el muntatge de tot el material, s’ha organitzat una exposició fotogràfica dels 100 anys d’història del Club de Futbol Calella. Una exposició de la que tots podrem gaudir a la Fàbrica Llobet el dia de la presentació i acte del centenari.

A més a més, Radio Calella Televisió ha treballat de valent durant els últims mesos en la realització d’un vídeo històric del futbol calellenc, on apareixen totes aquelles persones més importants i representatives pel club i el futbol a la ciutat de Calella. Aquest vídeo també serà projectat durant l’acte.

100 anys no es compleixen cada dia, per tant, l’assistència dels expresidents, les autoritats de la Federació Catalana de Futbol i les de l’Ajuntament de Calella no poden faltar. Tindrem l’honor de comptar amb la seva presencia i gaudir junts d’una gran celebració.

Per acabar l’acte, tots els assistents són convidats a un pica-pica on poder intercanviar experiències viscudes en el futbol calellenc durant tots els anys que el club ha existit.

Comparteix-ho:

Segueix-nos!

Consulta els darrers resultats i classificacions

Wolf CF Calella

Vols pertànyer a la familia del C.F.Calella?