LA JORNADA!

Avança la temporada i tenim noves croniques del primer  cap de setmana,  de novembre!!
A qui tindrem al once ideal?

PREBENJAMI B

Masnou 2-1 prebenjami B. Partit molt injust ja que hem treballat be la setmana i el premi no es el merescut pero es futbol.
Mvp: David rovira( defensa) . Un treball defensiu espectacular i molt bon lideratge dins del camp

PREBENJAMI A

Prebe A 5-4 Arenys de munt
A sigut un partit molt imprevist, els nostres jugadors dormits fins els tercer quart, hem començat el ultim quart perden 1-4 i finalment han decidit despertar i remuntar el partit a l’ultim quart
MVP: Alejandro Escalante, a fet 4 dels 5 gols i a ajudat molt defensivament.

BENJAMI B

Benjamí B 7-2 Santa Susana
Partit que a faltat molt tacticament, pero finalment gracies que tenien uns quan jugadors del prebe ho hem pogut aprofitar.
MPV: Aaron, delanter del equip ha fet 5 gols, ajudat al equip ofensivament i defensivament

BENJAMI A

Sinera 1-5 Benjamí A
Victoria justa per part dels nostres en que desde el primer moment han lluitat per endur-s’ha la victoria i per aquesta temporada esta per a dalt.

Mvp Nadir (sempre destaca) i Danil (Ha lluitat totes les pilotes que ha pogut i no ha parat de correr)

ALEVI B

Alevin B 1 santa susanna 3, fuimos superior al rival en la 2da y 3era parte, pero el portero rival a hecho una gran actuación,contento con el desempeño del equipo en ataque, algunos aspectos en defensa por mejorar
MVP: ENRIC PINCAY, dio equilibrio al equipo en transiciones de ataque a defensa

ALEVI A

DESCANSA

INFANTIL B

Infantil “B” 3-1 Tiana
Victoria important davant d’un rival directe. No gaire content amb l’actitud de la primera part on no s’ha vist l’ambició que necessitem per estar a dalt. Despres d’una charla contundent a la mitja part s’ha aconseguit treure l’orgull que ens ha fet emportar-nos 3 punts més en la llarga lluita per la lliga. 12/12??

MVP: Axel (lateral dret) tot i ser fisicament inferior a la resta es el que mes actitud i ganes hi ha posat, ha sigut clau per a mantenir la porteria segura que es el que interessava. Destaco tambe a De la Torre (central) posició donada per les circumstancies, ha donat la cara per mantenir la porteria “bajo bien recaudo”.

INFANTIL A

Llavaneres 12 infantil A 0, fisicamente el rival fue superior, nos falto intensidad en la segunda parte,
MVP: ADRIA GUEVARA (CENTRAL) apesar del resultado, tuvo mas intensidad que sus compañeros y logro anular muchos ataques del rival

CADET B

Canet 14 cadet B 3 Hemos empezado ganando 0-1 en el descanso perdíamos 3-1. Al empezar segunda parte en el minuto 10 ya perdiamos 8-1 y al final 14-3. Desastre absoluto porque son superiores a nosotros pero hay que cambiar la actitud
MVP. Ousman.

CADET A

Cadete A 3 Mollet 5 partido que hemos empezado bastante bien y con ocasiones y ellos en el primer acercamiento nos marcan el primer gol del partido, después del gol bajamos mucho en actitud y mucha falta de movimientos en los jugadores de arriba, después en la 2 parte mejoremos bastante respecto a la primera parte pero sin premio, cabe destacar que nos hemos enfrentado un rival bastante poderoso y hemos sido el único equipo de la Liga que les hemos metido 3 goles, si jugamos como la 2 parte ganaremos muchos partidos. Seguirnos!
 MVP: Joan López ( central) a pesar de haber cometido algún error en el partido su carácter y su empuje ha sido clave en que nos hayamos mantenido en la lucha por el partido, ah marcado un golazo.

JUVENIL B

Cirera 3 – 1 Juvenil B. Partit perdut contra un equip que va lider pero que tampoc eren res de l’altre món.. Ens avancem al min 2 i al 30 error defensiu i empat. La segona hem aguantat fins el 65′ que en han fet el 2 a 1 desde casa seva i al final el tercer. Hem de sentar-nos amb Dani i valorar la forma de joc i en quins aspectes no coincidim.
MVP: Alex Carpinell. Ha acabat coix amb una entrada de vermella que no ha aparegut. Posis on el posis, compleix molt bé.

JUVENIL A

Primera victoria de la temporada, una victoria muy trabajada. Partido muy correcto tácticamente y sobretodo plasmando y haciendo nuestro fútbol que es lo que nos caracteriza, jugando desde atrás y con participación del medio campo(muchas veces desaparecido). Recuperamos parte de sonrisa y buen rollo que nos hacía falta, últimamente había ciertas cosas que afectaban el bien del equipo.

Mvp: destacar a dos jugadores
Carlos castro: medio campo. poco a poco se va haciendo un hueco en el equipo, y aporta muchisimo al grupo.
Yuri planas: delantero del juvenil B, pero un trabajo, unas ganas y un sacrificio increíble!

PRIMER EQUIP

Partido muy igualado. Regalamos la primera parte, jugando realmente mal. La segunda parte el equipo reaccionó y se pudo haber ganado. Punto que sabe a poco, pero muy importante por ser en campo del segundo y uno de los rivales directos.
MVP: Hadeatou, volvió a hacer un partidazo. Contundencia defensiva y atento a cortar todo lo que pasó cerca suyo!!