Escut C.F. Calella

Crònica del Juvenil del C.F.Calella contra el Masnou At. “B”

Juvenil C.F.Calella - Masnou At. "B"

El primer partit de la temporada a casa va ser tot un èxit per el juvenil del C.F.Calella. El partit es va disputar el passat dissabte a les 12:30 al camp de mar de Calella, contra el Masnou At. “B”.

Per tant en C.F.Calella torna a sumar 3 punts, que en aquests moments el col·loquen com a primer classificat de la lliga. Però s’ha de dir que altres equips que aspiren a lluitar per el lideratge de la lliga han jugat un partit menys.

De moment l’equip de la ciutat de Calella no ha perdut cap partit, i sembla que gracies al ritme de joc i el que s’ha vist durant les tres darreres jornades seguiran sumant molts punts durant la resta de la temporada.

Des del C.F.Calella tornem a donar les gràcies a tot aquell públic que va decidir venir a animar l’equip juvenil. És gràcies a ells que els jugadors es senten motivats, oferint un joc maco i de qualitat.

El partit va començar amb dificultats per el C.F.Calella ja que durant els 10 primers minuts els jugadors del planter calellenc no es sentien còmodes en el seu propi camp. Donava la sensació que seria un partit difícil a causa de la falta d’intensitat i concentració durant els primers minuts del joc.

Però al minut 23, Josep Maria Lopez va obrir el marcador. És en aquell moment quan el C.F.Calella entra en el partit i comença amb el domini total del joc.

1-0

Pocs minuts després, el mateix davanter del planter calellenc va tornar a marca un altre gol que augmentava la diferencia en el marcador del partit. El gol va arribar al minut 32.

2-0

Al minut 34, fruit d’un falta quasi bé al mig camp, l’equip de Masnou va marcar el que seria el seu únic gol durant el partit. El jugador que va marcar va tenir la sort que un dels defenses del C.F.Calella toques lleugerament la pilota, fent que el portes no tingues temps de reaccionar.

2-1

Pero el C.F.Calella, que en te un parell de molt grans, no va abaixar el cap. Y després del gol del Masnou, en Josep Maria Lopez va decidir marcar el seu tercer gol del partit, fent així un “hat-trick”, que tant els hi agrada als davanters.

3-1

La primera part va acabar amb un 3-1 a favor de l’equip Calellenc. En aquell moment el partit ja es trobava sentenciat, i només tocava mantenir el resultat o be marcar algun altre gol per a retallar diferencies i assegurar els tres punts del partit.

El C.F.Calella va seguir amb la mateixa intensitat durant la segona part. Tant que, al minut 52, l’Alexis Ruiz va marcar un gol que tornava a retallar diferencies en el resultat. I minuts mes tard, al 56, en Marc Pujadas, nova incorporació a l’equip per aquest temporada en va marca un altre.

5-1

En els últims minuts, en Pau Camos va tancar el marcador al minut 88. Un gol que només feia créixer el marcador a favor del C.F.Calela.