Escut C.F. Calella

Crònica del Juvenil del C.F.Calella contra el Santa Susanna.

Juvenil C.F.Calella

L’equip Juvenil del C.F.Calella comença a tope la lliga. La primera jornada va tenir lloc el passat cap de setmana quan es va enfrontar con el Juventus de Mataró. Un partit en el qual el conjunt calellenc es va emportar els 3 punts del partit.

La victòria contra el mataronins va ser un factor de motivació molt important per a derrotar a l’equip de Santa Susanna.

EL partit va tenir lloc al camp del Santa Susanna a les 19:15h. Un camp que es troba ple de gom a gom, amb més d’un centenar d’aficionats que s’havien desplaçat per a veure el que ja es tot un clàssic del futbol del maresme nord.

Pocs minuts després del començament del partit, el C.F.Calella va obrir un marcador al minut 3 gracies a Xavier Ramos, una de les noves incorporacions a l’equip per aquesta temporada. La situació donava a entendre que seria un partit fàcil. Però no va ser així.

0-1

Després de molts minuts de joc extremadament intens, el Santa Susanna va poder marcar un gol al minut 23 i empatar el partit.

1-1

Però com en moltes ocasions, el jugador Jan Carreras, al minut 27, gracies a una gran recuperació de pilota de Victor Pastor va poder marcar el gol que tornava a posar al conjunt calellenc per davant en el marcador del partit.

1-2

El Santa Susanna no es va rendir en cap moment, cal a dir que la seva actitud va ser exemplar. Poques vegades s’han vist partits on un conjunt es troba mes motivat després d’encaixar un gol. Tot i així, pocs minuts després del gol d’en Jan, al minut 33, el jugador Francesc Ujeda va marcar un gol que ampliava la diferencia en el marcador.

1-3

La mitja part va acabar amb un resultat de 1-3. Però gràcies a Francesc Ujeda i un dels seus xuts que va acabar en el pal de la porteria el resultat podria haver sigut de 1-4.

Semblava que la segona part seria molt mes tranquil·la degut a la gran intensitat dels dos conjunts durant la primera part. Però per sorpresa de tots els aficionats que es trobaven al camp no va ser així, i l’espectacle va continuar.

Al minut 53, el jugador de l’equip Santa Susanna Berna Baldeh, un jugador que uns anys enrere havia jugat amb l’equip Calellenc va retallar diferencies en el resultat gràcies a una falta que es va cometre dins de l’àrea del Calella.. Cal a dir que aquest jugador, com cada any, torna boixos als equips contra els qui juga gràcies al seu gran nivell.

2-3

Pau Camos va decidir que el 2-3 no era del tot còmode, es per això que al minut 70 va marcar un gol que tornava a ampliar la diferencia en el resultat. Va ser en aquest moment on tots els aficionats del C.F.Calella creien que el partit ja estava sentenciat, ja que només quedaven 20 minuts de partit.

2-4

Com ja hem dit abans, el Santa Susanna no es va rendir en cap moment, van seguir lluitant com si es tractes d’una final. L’actitud del Santa Susanna els hi va permetre marcar dos gols en pocs minuts, al 80 i 34. Tant els aficionats del C.F.Calella com els del Santa Susanna no es podien creure el que veien.

4-4

Només quedaven 6 minuts de partit. Tant el conjunt Calellenc com l’equip de Santa Susanna volien endur-se els 3 punts del partit. Però al final, qui es va endur la victòria va ser el C.F.Calella amb una jugada on el jugador Josep Maria Lopez va trobar-se amb un gran espai per a córrer cap a porteria i marcar el 4-5. L’últim gol del partit va arribar al minut 89, i va fer que tots els aficionats que es van desplaçar a la ciutat de Santa Susanna saltessin d’alegria.

Final del partit 4-5

De part del C.F.Calella donem l’enhorabona als jugadors del Juvenil del conjunt calellenc, però també hem de donar l’enhorabona als jugadors del Santa Susanna per a la seva lluita fins a l’últim minut del partit.