Escut C.F. Calella

Crónica del partit del Juvenil del C.F.Calella contra l’Arenys de Munt!

CFCalella Juvenil Arenys de Munt

ARENYS DE MUNT 0-8 C.F.CALELLA

El C.F.Calella torna a sumar 3 punts que el mantenen en la part alta de la classificació de la lliga. Aquesta vegada el planter Juvenil s’havia d’enfrontar contra l’equip d’Areny de Munt, un equip que es troba en la parta baixa de la classificació.

El conjunt calellenc no va trobar dificultats durant el partit, ja que el nivell de joc era molt superior al de l’equip d’Arenys de Munt. El partit va començar a les 16:00 del passat dissabte al camp de l’Arenys, on feia molt de fred. Però el fred no va afectar de cap manera al joc del C.F.Calella.

El planter juvenil de Calella va entrar al camp amb molta intensitat, ja que al minut 4, el jugador Alexis Ruiz ja havia marcat 2 gols que posaven al C.F.Calella al capdavant del marcador. Després dels dos primers gols, el calellencs es van relaxar fent que l’Arenys de Munt tingués alguna ocasió.

Però al minut 18 l’Arenys de Munt va cometre un penal a favor del C.F.Calella, que el central Petar Konstantinov va transformar en gol. Sembla a ser que la derrota contra el Llavaneres, el primer classificat de la lliga, no va afectar als jugador calellencs.

A partir d’aquest gol, qui va dominar en el partit va ser el C.F.Calella, que ja portava una avantatja còmode en el marcador. Van seguir jugant fins al final del partit, el qual va acabar amb un resultat de 0-8. Un fet que feia temps que no es veia en els partits del C.F.Calella, ja que aquest era el segon partit de la temporada en el que els calellencs aconseguien no encaixar cap gol.

Els altres jugadors que van marcar van ser Xavier Ramos, Jan Carreras, Sergi Diaz, Marca Pujadas i Victor Pastor. La major part d’aquest gols van ser resultat de jugades per el lateral del camp. Una zona del camp que els calellencs van poder veure que era dèbil per l’equip d’Arenys de Munt.

En aquests moments el C.F.Calella es troba en la quarta posició de la lliga, a 3 punts del segon classificat (Aqua Hotel F.C) i a 2 del tercer (Argentona). La derrota contra el Llavaneres va fer que l’equip calellenc caigués de la segona posició a la quarta.

Però el proper cap de setmana, el C.F.Calella s’enfronta contra l’Aqua Hotel C.F, un partit on els calellencs podrien tornar a empatar a punts amb aquest equip. Sempre i quan guanyin el partit. I en el cas de que l’Argentona també perdés el seu partit, el C.F.Calella es tornaria a col·locar segon en la lliga.

A continuació us deixem amb el programa de la Banqueta on Roger Castro es entrevistat per Vado Itchart.

Comparteix-ho:

Segueix-nos!

Consulta els darrers resultats i classificacions

Wolf CF Calella

Vols pertànyer a la familia del C.F.Calella?