Escut C.F. Calella

Crònica del Juvenil del C.F.Calella contra el C.F.Pineda!

C.F.PINEDA 1-1 C.F.CALELLA

Un dels derbis mes esperats de la temporada va tindre lloc el Passat dissabte dia 28 a les 16:00 al camp del C.F.Pineda, el camp municipal de Can Xaubet. Com es habitual, els jugadors del dos equips es trobaven en estat de plena eufòria per a guanyar i endur-se els 3 punts que ajudarien a l’equip a escalar posicions en la classificació de la lliga.

Malauradament, el planter juvenil del C.F.Calella no va poder emportar-se els 3 punts del partit. Però van aconseguir sumar un punt en un camp on sempre es difícil guanyar.

Cal a dir que el nivell del C.F.Pineda ja no es el de la darrera temporada, aquesta temporada el C.F.Calella s’ha enfrontat contra un equip mes fluix. Però un aspecte que ha millorat molt de l’equip pinedenc, es l’actitud dins el camp. Que en aquesta ocasió va ser positiva, a diferencia de la temporada passada.

El primer gol del partit va arribar del cap den Pau Camós, al minut 40. La jugada va tenir origen en una jugada a pilota parada, on en Pau va poder enviar al fins de la xarxa de la porteria la pilota. Els jugadors del C.F.Calella van córrer tots a felicitar-lo i a celebrar el gol.

0-1 Pau Camos (40′)

Els primers 45 minuts del partit van acabar amb el marcador a favor del C.F.Calella.

La primera part va començar igual que la primera. Amb poc joc per part dels dos equips. S’ha de reconèixer que el C.F.Calella no va jugar al seu màxim nivell, ja que quasi bé no van tenir ocasions en porteria contraria.

Després de moltes ocasions, i moltes parades del porter del Calella Marc Pueyo, el C.F.Pineda va marca el gol que posaria l’empat en el marcador i que igualaria el resultat del partit. El gol va arribar al minut 70.

Els calellencs, al veure que se’ls hi escapaven els 3 punts del partit, durant els últims minuts del partit van decidir donar-ho tot i marcar el gol que donaria la victòria al C.F.Calella. Però després de moltes ocasions, però ja era massa tard i no ho van aconseguir.

Després del resultat contra el C.F.Pineda, l’equip de Calella es troba en la quarta posició, empatats a punts amb l’Aqua Hotel Futbol Club.