Escut C.F. Calella

Crònica del Juvenil del C.F.Calella contra el Molinos U.D

Ha acabat la mala ratxa del C.F.Calella en els seus últims partits de la lliga. El conjunt Juvenil va golejar sense compassió a la Unió Esportiva Molinos al camp del Calella.

El partit va tenir  lloc després de la presentació del club, on es van presentar tots el equips del club calellenc. Gràcies a la presentació, i a tots els fidels seguidors de l’equip Juvenil, la grada es va tornar a omplir per a veure el partit mes esperat del cap de setmana.

Presentacio CFCalella

El partit va començar a les 13:30, una hora en la que normalment ens comencem a apropar a taula per a dinar, però aquesta vegada va ser el juvenil qui es va menjar el partit i al rival amb un gol en el primer minut del partit, per part de Xavier Ramos.

El C.F.Calella ho va donar tot des del primer minut del partit. Gràcies a aquesta actitud, ja havien sentenciat el partit amb un 3 a 0 en el minut 20. Amb dos gols de Victor Pastor, que va ser un dels millors del partit gràcies als seus 4 gols i a la seva gran actitud col·lectiva i persistent.

Un cop el resultat ja es trobava a favor del C.F.Calella, els calellencs es van relaxar durant alguns minuts. Aquesta petita relaxació va provocar que el Molinos marques el seu primer gol en el partit al minut 26.

Però en Victor Pastor no havia vingut a veure com el Molinos remuntava el partit, i pocs minuts després, al 32 va marcar el quart gol per a l’equip. En aquell moment va ser quan el Molinos va donar per perdut el partit i abaixar els braços, aguantant els atacs continus del C.F.Calella.

Un dels altres grans jugadors en atac d’aquest partit va ser Alexis Ruiz, que va marcar dos grans gols en els minuts 44 i 47. Un dels quals va ser un gol des de fora de l’àrea, on el porter no va poder treure una pilota que va anar en plena escaire de la porteria.

Així doncs, la primera part del partit va acabar amb un còmode resultat de 6 a 1 per el conjunt Calellenc.

CFCalella

Quan un equip guanya amb aquest resultat a la primer part del partit, normalment el públic s’espera una segona part avorrida. Però aquest no va ser el cas, ja que als pocs minuts de començar la segona part del partit, en Carlos Cruz, que està fent una gran temporada , va marcar el 7 a 1 amb un gran gol en el que va fer-li una “vaselina” al porter.

Al minut 51 el Molinos va marca el seu últim gol en el partit.

Però a en Victor Pastor, igual que a la primer part, no li agraden els gols dels seus rival, i pocs minuts després va marcar el vuitè gol per el C.F.Calella.

Finalment, en Carlos Cruz va tornar a marca un altre gol que posava punt i final al marcador del partit.

Hem parlat dels golejadors del partit, però cal a dir que tots els jugadors van fer un gran partit, on es va veure una millora en la actitud envers el joc.

En aquests moment el C.F.Calella es troba en la tercera posició de la lliga, amb oportunitats de poder arribar a pujar a la primer posició si s’esforcen i lluiten per aconseguir-ho.