Escut C.F. Calella

Crònica del Juvenil del C.F.Calella + Programa “LA BANQUETA”

C.F.CALELLA 4-3 ARGENTONA

11017814_817931384943856_1678854086235946224_n

El Juvenil torna a guanyar el seu partit setmanal de lliga. Aquesta vegada contra l’Argentona, un equip que també es troba en la part alta de la classificació. El partit va ser al camp de mar de Calella, el dijous dia 21 a les 20:00. En aquesta ocasió l’equip local, en C.F.Calella, va poder tornar a gaudir de tota la seva afició. Els voltants del camp i les grades es trobaven plenes d’espectadors. Cada cop es mes normal veure tanta afició calellenca al camp quan juga l’equip juvenil calellenc. Els jugadors son molt afortunats, però la veritat es que s’ho mereixen.

El partit va ser molt estrany, ja que el C.F.Calella es va posar amb 3 gols a favor durant la primera part del partit. Però el que va passar després va posar en situació d’estrès i nervis a tot el públic.

Com hem dit, el primer gol del partit el va marcar el C.F.Calella, però no va ser pas un jugador del Calella qui va fer entrar la pilota dins la porteria, ja que el gol va ser en pròpia porteria després d’una jugada on el C.F.Calella va arribar davant de porteria. Això va passar al minut 28. 1-0.

Alguns minuts mes tard en Jan Carreras va ampliar la diferencia en el marcador, al minut 39. Sent el marcador de 2-0, el Calella es trobava en una situació molt favorable en el resultat del partit.

Alguns minuts abans del final de la primera part l’Alexis Ruiz va marcar el tercer i últim gol de la primera part. Minut 39, 3-0.

Final de la primera part. Semblava que el partit ja havia acabat, i que el C.F.Calella només havia de mantenir el resultat i jugar tranquil·lament. Però la situació no va ser aquesta.

En menys de 10 minuts l’Argentona va remuntar el partit, posant un empat de 3-3 a en el marcador. Els gols van arribar als següents minuts; 50, 57 i 58.

Els espectadors no acabaven d’entendre que estava passant al camp, ja que el C.F.Calella havia passat de jugar un partit còmode, a lluitar per  no perdre els 3 punts que el posarien temporalment davant de l’Argentona, en la quarta posició.

Després de molts de nervis va arribar el gol de la victòria, al minut 92, en la ultima jugada del partit. En Francesc Ujeda va marcar el gol que donava la victòria al conjunt calellenc en l’últim segon del partit. Un gol que va fer explotar d’alegria a tot el públic.

Resumint, un partit molt intens per part dels dos equips, però que finalment va guanyar el C.F.Calella, sumant ja una quantitat de partit increïble de partits sense perdre.

La propera setmana toca jugar contra el Sant Pol, un equip que ve a jugar-se el primer lloc de la lliga al camp del Calella.

A continuació us deixem amb el programa de “LA BANQUETA”, on Vado Itchart entrevista a David Garcia, membre de la Junta Directiva del C.F.Calella.