ESCOLETA – INSCRIPCIONS OBERTES

Cartell Inscripcions Escoleta 17-18

ESCOLETA – INSCRIPCIONS OBERTES

Hola mares i pares! Des del C.F.Calella informem que ja es troben obertes les inscripcions per a la nostra Escoleta de futbol.

Si el teu fill o filla té 4 o 5 anys no dubtis en inscriure’l a l’Escoleta del C.F.Calella, un club que creu en els valors reals de l’amistat i del treball en equip, tot més enllà dels resultats esportius.

En l’Escoleta del C.F.Calella es treballa en GRUPS REDUÏTS per a tal de poder oferir el millor als més joves de la casa, tot gràcies una gran organització que va des del coordinador fins als ENTRENADORS TITULATS. Dedicant-se tots ells únicament a la gestió de l’Escoleta del C.F.Calella.

Els entrenaments comencen el dia 19 de SETEMBRE al camp de mar de Calella els dimarts de 17:30 a 18:45 i els dissabtes de 9:00 a 11:00.

Les preinscripcions es poden fer durant el mes de d’agost i setembre, de dilluns a divendres, de 17:30h a 20:00h. Les oficines també es troben al camp de mar de Calella, seu del C.F.Calella.

El preu per temporada i nen/a es de 190 € + quota de soci obligatòria.

Per a més informació pot contactar amb les oficines del club o bé a través del coordinador de l’Escoleta, en Juli Pons.

Tel C.F.Calella: 93 769 05 41

Tel Coordinador Escoleta (Juli Pons): 616 48 44 84

Sopar fi de temporada del C.F.Calella

Menú

Vine i comparteix les teves experiències amb els altres companys de la comunitat calellenca de futbol, la del C.F.Calella.

Comparteix les teves experiències viscudes en un sopar on tots plegats ens reunirem per a riure i compartir tot allò que hem viscut.

El sopar es farà al Bar del mercat nou, a la sala polivalent del mercat municipal de Calella, el dia 3 de juny a les 21:00h.

Per a formalitzar la reserva s’ha de trucar al número de telèfon que apareix en el menú d’aquesta publicació.

Us hi esperem a tots i totes!