Escut C.F. Calella

LA JORNADA!

S’acosta el carnaval! Per tant aquesta setmana següent no tenim partits! Ara bé les croniques del cap de setmana passat si que les tenim!

PREBENJAMI B

Calella4-6 Masnou. Partit contra els primers on ens posem davant en el marcador 3-1. Pero a la tercera part sortim empanadissims i ens marquen 3 gols (4-1). Sempre ens passa que alguna part estem dormits i no pot ser. Però content amb el treball per part de tot l’equip. Mvp( tots) crec k es van esforçar com equip i quan desapareixien , despareixien tots i quan estaven enchufats, estaven enchufats tots.

PREBENJAMI A

Arenys de munt 2-4 Prebe A
Partit on dominem durant els 4 quarts, la pilota no volia entrar i ells ens van fer 2 xuts a porta i van ser 2 gols
MVP: Alejandro escalante, marca els 4 gols del partit i ajuda a defensar dirant tot el partit

BENJAMI B

Santa Susana 2-6 Benjami B
Partit on desde el primer quart veiem que som superiors a ells tant tecnicament com tacticament i ho intentem aprofitar sobretot en atac, no acabem de marcar els gols que tindriem de haver fet pero es fa un bon partit en la majoria d’aspectes.
MVP: Youness ( Migcamp i Banda esquerra)
Com sempre un dels millors tant amb les ganes que hi posa com amb la intensitat en cada moment del partit, que aporten molt al equip.

ALEVI A

Juventus 1-5 Aleví A
Partit complet per part de tots. Sempre amb aquelles cosetes que ens fan no estar en la lluita per la lliga, però content amb el partit. S’ha sapigut jugar, hi ha hagut més sacrifici defensiu, i sobretot seguint amb la linia de tenir moltes ocasions.
Mvp: Siraj Halhoul
Ha fet de capita. Ha acceptat després del seu gol, deixar-se la pell per defendre, i ha manat a l’equip com un lider, quan ens marquen el gol, que els hi acostava al marcador a favor d’ells.

INFANTIL B

Cabrils 1-2 Infantil B
Partit patit i molt treballat per aconseguir els 3 punts. Aquest equip anava el vuitè a la classificació, pero si es revisen els seus resultats, punxa contra els d’abaix pero ha empatat contra el 3r, 4rt, 5è i contra el líder. De fet, sóc l’únic equip dels de dalt que ha aconseguit emportar-se tots els punts contra ells. Per tant, trobo que té merit aquesta victoria ja que no era un partit facil ple que només miri la classificació. L’equip va saber lluitar i oposar-se a l’adversitat, ja que anavem per darrere en el marcador i amb un gol al començament de la primera part vam anar a mossegar a dalt i vam acabar emportant-nos la victoria. Destaco que només van xutar a porteria 2 vegades, la del gol y una falta lateral. Per tant, gran merit per part de l’equip.

MVP: Biel Casals (mitja punta). Es dels jugadors amb més qualitat tècnica de l’equip. Pero sol amagar-se als partits importants on hi ha molta disputa i lluita. Pero aquesta setmana no va ser aixi, va ser el protagonista principal d’aquest partit. I es va apoderar del mig camp i va liderar cada contraatac i va donar l’equilibri i pausa que l’equip necessitava. Va llegir molt be el partit. Destaco també a Carlos (lateral esquerre), em va revolucionar totalment el partit quan l’equip anava per darrere en el marcador. Molta lluita i sacrifici.

CADET B

Cadet B 2-2 Santasusana. Partit que comencem guanyant. Ens empaten en una errada i seguidament ens fan el segon. Tot seguit ens expulsen a Yassine per doble groga. Condicionats i amb el marcador en contra anem al descans. Parlem que s’ha de lluitar molt per ser 10 i amb resultat en contra amb rival directe. Sortim molt lluitadors tots sense excepció i aconsseguim empatar i podiem haver guanyat per ocasions. Molt content per la feina feta de tots aixi que MVP TOTS. Gracies a sohai que ha fet de porter i molt be. I gracies al dos infantils que han vingut a fer un cop de ma.

CADET A

Cadet A 2-1 Llavaneres

Partit desastrós per part nostra, ja que estem dormits durant tota la primera part i part de la segona. Tot lo treballat durant la setmana no es compleix, això es degut a la sobre confiança que tenen el jugadors del 1-7 de la primera volta. El Llavaneres es posa per devant als primers minuts, ja que saben a que juguen i ho feien bastant bé. Els nostres s’enfonsen i no saben com canviar la cituació. Un cop al vestuari, es dona un toc d’atenció a tots els jugadors. Comencem la segona part amb mes actitud i convençuts de que volem canviar la cituació. Finalment empatem el partit al minut 73, i remuntem a l’últim minut del partit.

Mvp: Mohamed Yassine, va ser el millor del partit ja que va demostrar el voler fer bé les coses. Va recuperar un munt de pilotes, i sobre tot va demostrar la gran tècnica i calitat que té. Finalment dir que va fer el gol de l’empat, un golàs de falta que va reflexar el gran partit que va fer.

Agrair a Marcos i Ibra que van venir a donar un cop de mà a l’equip.

JUVENIL B

Juvenil B 3 Masnou 3. Partit contra el cuer el qual no podem superar per segon cop a la lliga. Ens va costar molt dominar el partit, fins la segona part no vam poder marcar i ens empaten a 2 min per acabar. Tocava donar la cara com els últims partits i no ho vam fer. A més al final del partit entrem en el seu joc de provocar i amaneçar i ens expulsen a un jugador. Una llàstima perquè quan volem, som molt superiors al rival.

MVP: ISMA. Tot i la feina fosca que fa el seu treball ha estat recompensat amb el GOL.

PRIMER EQUIP

Primer equipo 6-0 Mataró atletic.
El resultado marca claramente la dinámica del partido.
La superioridad se vio desde el minuto 1. Marcar el primer gol tan pronto nos dio tranquilidad para llevar a cabo nuestro juego y dominar el partido. Primera parte 2-0 y en la segunda, con ellos cansados y desmotivados cayeron los otros 4. Importante las buenas sensaciones para afrontar el parón de carnaval y volver con fuerzas para el próximo partido.
Mvp: Manu Llamas (delantero) a pesar que hay varios jugadorea que hicieron un partidazo, Manu ha hecho 3 goles y ha trabajado mucho para el equipo.

ENTRENADOR IDEAL: JULIO (CADET B)