Escut C.F. Calella

La Jornada!

Ja som primavera i comença arribar el bon temps a la nostre població! Aqui teniu les cròniques del cap de setmana. Un cap de setmana negatiu per el Primer Equip que va perdre el seu partit a Vilassar de Dalt! Per això tornem a fer una crida a tota l’afició per aquest Diumenge 31 per acabar de despedir el Març amb victoria que ens ajudará a mantenir el liderat de la categoria! Som-hi Calella!

PREBENJAMI B

Sinera United 1 – 8 Calella

PREBENJAMI A

Prebe A 1-4 Tiana
Partido contra los segundos classificados que a priori era complicado, pero el equipo en los 2 primeros cuartos luchó cada balon y nos vamos ganando 1-0 al descanso, en el tercer cuarto nos meten 3 goles por salir empanados y finalmente no pudín os hacer mas y nos metieron el 1-4
MVP: Alejandro Escalante (delantero)
Jugador el cuál cuando quiere jugar a fútbol se nota mucho en el campo, y destacar a Sebastian Gutierrez (medio) por su gran actitud durante todo el partido

BENJAMI B

Benjami B 5-7 Masnou

Partit que intentem preparar be durant tota la setmana, treballant els aspectes que mes ens costen peró que finalment no es veu reflexat en el partit, ens trobem amb un equip que te 2 o 3 jugadors molt mes forts fissicament i que fan la mitat de gols de fora de l’area/faltas al borde de l’area. Independentment de aixo, no vam dominar gaire el partit i van ser bastant superiors.

MVP: Marc Bueno (Mitjcampista) va mantenir la actitud i va lluitar en tot moment.

BENJAMI A

Cerdanyola 1-3 Benjamí A
Camp molt diferent al nostre on ens hem sabut adaptar molt bé. Hem començat dormits però el segon quart hem reaccionat posan el 0-2 al marcardor, a partir d’aqui hem controlat el tempo del partit.
Remarcar els pares del equip contrari que sembla que no tenien educació ninguna (faltan el respecte a nens de 9/10 per fer una falta…)
MVP: El joc col.lectiu que ens ha fet endurnos el partit cap a casa

ALEVI B

Calella 2 – 9 Arenys de Munt

ALEVI A

Santa Susana 13-1 AlevíA
Partit, on el rival es superior. Anem amb 7 contra un rival que rotar jugadors era un plus més per competir el partit. Ells remarcar que tenen 3-4 jugadors que fan el partit ells sols. Tot i així, per part nostra, la meitat de l’equip no hi era. S’ha sapigut jugar la pilota en certes ocasions i s’ha pogut arribar a dalt però només a entrat un, i defensivament molt bé certs jugadors, però molts menjant-se kes esquenes.
A destacar que el millor quart a estat el primer amb molta intensitat, i quan era l’hora de poder rotar no s’ha pogut i això ens ha fet baixar el ritme i la intensitat el resto dels tres quarts(el primer 1-0 perdent amb opcions).
Mvp: Eric(porter) i Amin(central).
L’Eric, si no fos per ell ens entraven més i l’Amin no ha parat de esforçar-se en tot el partit per evitar que en marquessin més.

INFANTIL B

Infantil B 3-0 Santa Susanna
Mala primera part on ens poden les ganes de voler sentenciar tan rapid el partit que ens oblidem de que per guanyar s’ha de jugar la pilota i no voler arribar a dalt amb desplaçaments o segones jugades de pilotes aereas, sino que hem d’imposar el nostre joc i alla fer mal i guanyar be els partits. Despres d’una bona charla motivacional per aprendre a portar millor la pressió de la classificació, sortim a la segona part i ràpid matem el partit amb el segon i tercer gol, obres d’Abel. A partir d’alla, dominem en tots els aspectes amb alguna ocasió aillada del Santa Susanna, pero sense grans patiments en defensa gracies al bon posicionament global de l’equip i les poques complicacions enrere.

Felicitar al Santa Susanna, ja que tenen un equip tot de primer any i trobo que esta molt ben treballat i organitzat i a nivell defensiu, ens ho van posar molt dificil i van saber anular en molts moments als nostres jugadors de dalt.

MVP: Abel (punta), ve de no fer gols en 3 partits seguits, cosa a la que no esta acostumat. Els equips ja el coneixen, i l’anulen sempre cobrint-lo entre 3. Treballa en silenci i aquesta setmana s’ha merescut el MVP, pel seu treball incansable recompensat amb dos gols i alguna jugada aillada.

JUVENIL B

Pla de Boet 7 – 2 Juvenil B. Partit contra un equip de la part alta de la classificació on al min 10 ja perdiem 2 a 0. Vam tenir errors en defensa els quals ells aprofitavem molt bé. A la segona van venir els 2 gols nostres i vam fallar un penal.
Mvp: Isma. Tot i la mala sort del penal, la seva feina i esforç al camp són innegables.

JUVENIL A

Aquahotel 3-0 Juvenil A
Muy buena primera parte del equipo en la que estamos muy concentrados y no nos generan ocasiones y nosotros generamos dos. Los primeros minutos de la segunda parte seguimos igual hasta que aprovechan el unico despiste defensivo que tuvimos hasta el momento. A partir de ahi nos venimos abajo y a los 3 minutos nos hacen el segundo. Despues ya nos vamos del partido y en los minutos finales nos hacen el tercero

PRIMER EQUIP

Vilassar de dalt 3-2 Primer equipo

Después de una gran victoria la semana pasada contra el co-lider, se notó mucho el desgaste físico y emocional que sufrió el equipo.

A pesar de jugar contra un equipo de la parte baja de la clasificación no fuimos capaces de dominar el partido.

Nos crearon muchisimas ocaciones de gol y no tuvimos ni siquiera la actitud para sacar el partido adelante. Durante muchas faces del partido ellos fueron superiores.

Mvp: Vincent (portero)
Nos marcaron 3 pero podían haber sido muchos más. Vincent nos mantuvo en el partido.