Escut C.F. Calella

La Jornada!

Una setmana mes, una jornada mes! A qui tindrem en el once ideal aquesta setmana? I l’entrenador?

PREBENJAMI B

Prebenjami B 6-4 vilassar de dalt. Crec que ha sigut el millor partit que portem de temporada. En el partit es va veure reflectit el treball dels entrenaments: la sortida de pilota des del derrere, fer l’últim passe al davanter i sobretot intentar-la jugar amb tots els de l’equip. Un partit molt rodó i molt orgullós del treball de tots!
Mvp: Isaac Pajon( porter). Va fer unes parades que ens van salvar el partit i en el saque de porteria iniciava amb els laterals per tal de treure la pilota jugada.

PREBENJAMI A

Arenys de mar 4-2 Prebe A
Partit perdut per falta de jugadors, vam jugar amb 6 ja que a ultima hora dos jugadors van fallar i no varem poder fer mes del que vam fer, molt content per l’actitud dels jugadors que van jugar
MVP: Adam belgana (central), pero no teniam porter i va jugar tot el partit de porter i gracies a ell no ens van marcar mes??

BENJAMI B

Cronica: Tordera B 6-2 Benjami B
Els nens surten molt dormits i als 6 primers minuts ens marquen 3 gols, durant el segon cuart dominem molt fort i aconseguim apropar-nos a l’empat (3-2) pero al 3r cuart ens aconsegueixen distanciar el resultat (5-2) i els nens es venen abaix, acabant amb el (6-2).
Mvp: No crec que cap hagi marcat diferencia per sobre dels altres pero si haig de posar a un es a Aron Monte(Delanter Centre) que sempre surt amb intensitat sigui quin sigui el rival

BENJAMI A

Benjamí A 3-2 Cerdanyola Mataró

Partit en que hem comemçat amb bon peu (1-0), se’ns ha complicat en el dos darrers quarts(1-2). L’ultim quart l’equip a acabat reaccionan i ens hem pogut fer amb els 3 punts per seguir a dalt a la classificació. Gran esforç per part dels nostres.
Mvp: Unai Richetti (porter) quan anavem perdent ens a salvat amb bones parades i un 1vs1. Ha evitat que el rival se’ns escapes del marcador

ALEVI B

Arenys de munt 4 alevin b 0

Las 2 primeras partes desempeñó perfecto del equipo, en la tercera parte errores defensivos, perdimos intensidad y orden en cada espacio del campo, situaciones que ayudo al rival a marcar MVP ERICK PINCAY(LATERAL izquierdo) su desempeño defensivo ha sido muy sobresaliente al resto del equipo,

ALEVI A

Aleví A 0- 13 Santa Susana, un partit que no Hi ha cap excusa. Defensivament hem entrat de cop a un equip que per algun motiu van primers. I ofensivament cap passada bona. Mala sortida de pilota.
MPV: ningú.

INFANTIL B

Sta.Susanna 2-5 Calella
Todo y ir por delante en el marcador en todo momento, el juego del equipo no ha estado el óptimo, primera parte muy descolocados y sin claridad de ideas. Segunda parte se ha jugado el balon y se ha demostrado que somos mas que un equipo físico. Aun asi hay que trabajar mucho la salida de balon y los movimientos previos, para que cuando lleguen los enfrentamientos directos demos el callo. A seguir trabajando!
MVP: Quim Pratdesaba (mitja punta), es un escandol veure’l jugar, ha tingut la pausa y la maduresa de saber en tot moment que fer amb la pilota als peus. Ha liderat a tot l’equip a la segona part i ha culminat la seva bona actuació amb un golas des de fora de l’area.

CADET  B

Primer tiempo con viento a favor terminamos 4@2 ganando. Segunda parte viento en contra terminamos injustamente 4@5 el arbitro no nos pita un penal clarísimo, nos corta 3 jugadas de uno contra uno con el portero por fuera de juego inexistente. Nos expulsa a un jugador merecidamente pero por culpa de no parar el juego tras una falta clarísima al propio jugador. Nuestro jugador pierde los nervios al ver que no lo pita se revuelve contra el defensa.Conclusion expulsión y falta en contra. Y para finalizar los 6 minutos de prolongación arrollan a nuestro portero a 30 segundos del supuesto final, lesionandolo y el balón acaba entrando en porteria y efectivamente como no da el gol y obvia la falta al portero.
MVP Pau Pamias partidazo como central.

CADET A

Argentona 0 Cadete A 6 gran partido de los nuestros. Actitud, ritmo y calidad en donde hemos sido muy superiores al rival sin darles ninguna opción casi en todo el partido, pero hay que tener los pies en los suelos y saber dónde tenemos que potenciar mas nuestras virtudes u minimizar los defectos, muy contentos del resultado.
MVP: Yassin ( Mediapunta) partidazo de el, ah marcado las diferencias en este partido, perfecto en el 1 c 1 y haciendo jugar a los demás. Jugadorazo!

JUVENIL B

Juvenil B 1 – 3 Pla d’en Boet.
Hem perdut 5 partits i tots 5 hem començat marcant. I segueixo pensant que som bastant més superiors que els equips rivals. La sortida de pilota i la transició al mig camp es força bona, el problema el tenim a bandes i a dalt. Les desconexions puntuals ens estan penalitzant molt. Esperem que s’acabin les lesions i poguem comptar amb tot l’equip.
MVP: Andrei Riera. Després de 2 partits absent per lesió, va tornar al 11 inicial i realment va ser el millor en diferència. L’orgull i el treball que transmet és impagable. Espero que les lesions el respectin.

JUVENIL A

Juvenil A 1-3 Aqua hotel.
Partit condicionat per el vent, on la primera part amb vent a favor dominem i sortim guanyant 1-0. (Moltes ocasions que no acabem de ficar). Segona part amb vent en contra dominen ells, fem una falta a 1 metre de l’area i un error en un corner defensiu que ens costen 2 gols en contra. A l’ultim minut amb la desesperació ens fan el 1-3 definitiu.
Mvp: robert casals lateral dret. Ens aporta moltissim en l’aspecte ofensiu i va estar esplèndit defensivament

PRIMER EQUIP

Primer equipo 3-1 Vilassar de dalt
Partido condicionado por el viento. Mal partido en general, pero lo importante es que se consiguieron los 3 puntos. Deberíamos haber dominado el juego, pero por momentos se creaba un ida y vuelta que no nos interesaba.

Mvp: Eulo, banda que ha trabajado mucho tanto en defensa como en ataque y ha marcado el 2-1.

ENTRENADOR IDEAL: ARNAU JANER!