Escut C.F. Calella

La Jornada!

Jornada passada per aigua! Molts partits han hagut de ser suspesos per la meteorologia. Aquesta jornada no tindrem once ideal per la manca de partits! Recordeu que el diumenge 25 tenim la presentació de CF CALELLA!

PREBENJAMI B

Suspès

PREBENJAMI A

Prebe A 9-1 Vilassar de Dalt
Partit que en teoria tenia que ser dificil ja que el Vilassar era el 5è classificat i nosaltres el 11è, pero l’equip a lluitat cada pilota i em aconseguit una gran victoria
Mvp: Alejandro Escalante (devanter) a fet 5 gols i 4 asistencias i a lluitat totes les pilotes

BENJAMI B

Benjami B – Salesians
Suspes per la pluja i apart la pilota no rodava.
3r partit suspes per la pluja de la temporada

BENJAMI A

Masnou 0-6 Benjamí A
Partit que en teoria tenia que ser complicat (5è vs 4t)en que ha estat dominat en tots els aspectes del joc per nosaltres. El millor partit del que portem a la temporada. MVP: Nadir (delanter) peça fundamental per haver guanyat el partit.

ALEVI B

Alevin B 2 sinera 3, las primeras 2 parte no tuvimos dinamica ofensiva, en la parte 4 estuvimos a tope pero faltó unos minutillos para lograr la igualdad
MVP(BERNAT ROIG) DELANTERO

INFANTIL B

santa susanna 7– infantil A 0, rival fisicamente superior,se corrigieron algunos errores defensivos en jornadas anteriores, generamos poco peligro ofensivo, MVP(ABEL, PIVOTE DEFENSIVO, ILIAS TALIBI,LATERAL DERECHO)

INFANTIL A

Suspès

ALEVI A

Sinera 6-5 Aleví A
Partit on s’ha jugat molt bé, però defensivament tornem a fer aigües. Ofensivament molt bé a pesar de faltar el nostre màxim goleador, però fallant molt i per tant donant vida a l’altre equip.
Mvp: Martí Mediavilla(mig ofensiu). Avui no se que ha esmorzat, però espectacular amb la pilota i sense. A marcat 3 gols i a aportat molt a l’equip a pesar de perdre.

CADET B

Suspès

CADET A

Descansa

JUVENIL B

Juventus – Juvenil B. Partit suspès per la pluja i l’estat del camp.
Foto: Per primer cop, teniem tot l’equip disponible????????

JUVENIL A

SUSPÈS

PRIMER EQUIP

Alella 2013 1-2 Primer equipo.
Partido más que condicionado por la lluvia. Era imposible hacer un pase o una conducción!! Hemos sufrido mucho en balones aereos, que fue la esencia del partido, pero los chicos supieron luchar y sacarlo adelante. 3 puntos más que importantes.
Mvp: Juan (central), ha despejado de cabeza infinidad de balones, y como decía, fue la clave del partido.

Comparteix-ho:

Segueix-nos!

Consulta els darrers resultats i classificacions

Wolf CF Calella

Vols pertànyer a la familia del C.F.Calella?