Desembre…. Tenim el cap d’any a tocar! Però els nostres encara hi juga’n!
Aquí teniu les cròniques del cap de setmana passat! Ah i també l’onze ideal!
A qui tindrem aquesta Jornada?

PREBENJAMI B

Prebenjami B 2-2 Molinos. Partit contra els liders on vam tenir moltes opcions per poder emportar-nos el partit. Vam posar- nos per davant en el marcador amb el gol d’en pau garcia i despres ens remonten 2-1. Però en el tercer quart sebas marca el 2-2. En l’ultim quart ens podriem haver posat per davant però per mala sort els dos gols que marquem son fora de joc. Molt content de que hagin donat la cora tots en el terreny de joc. Mvp: Sebastian Gutierrez(davanter): Molt be ofensivament pero ajudat tambe al mig del camp fent que el molinos no pogues fer quasi res. Un partit espectacular!

PREBENJAMI A

Prebenjamí A 6-2 Molinos. Vam començar guanyant i poc després ens van empatar 1-1, però podíem haver marcat tres o quatre gols però no va entrar fins just abans de la mitja part que si vam poder marcar el 2-1. Al tercer i quart quarts, vam posar una marxa més i en pocs minuts van haver-hi quatre gols nostres, i també el gol d’ells. Les sensacions del partit van ser bones així que estem satisfets pel resultat i pel joc.

MVP: Alejandro Escalante va ser el millor del partit perqué es va deixar tot en el camp i va marcar 5 gols que van ser decisius per aconseguir la victòria

BENJAMI B

Benjami B 15-4 Tecsoccer
Partit que era molt important la victoria perque nomes anaven 1 possicio per darrera i al veure el primer cuart que eram molt superios, hem aprofitat per anar a l’atac i poguer treure un resultat mes ampli, finalment, l’atac a donat fruit com es veu al marcador.
MVP: Aaron Monte com sempre un petit pas per sobre dels altres amb una intensitat brutal que ha sigut culpable de un 5-0 a favor nomes a la primera part i aixo a animat molt al equip.

BENJAMI A

Premia 3-2 Benjamí A
Falta de concetració en tot moment.
Setmana de entranaments dolenta es veu reflectit en el partit, espero que reflexionin i millorin l’actitud per la setmana que ve.
MVP: Aroon (benjamí b, delanter) increible que el unic que semblava que volia guanyar el partit no fos ni del equip (l’unic que corria)

ALEVI B

Alevin B 2 aqua hotel 2, abajo en el marcador hasta la 4 parte, donde se mejoro la presión en bloque y se neutralizo el juego por el centro del campo
Tuvimos algunas opciones para marcar el 3 gol pero nos falto eficacia
MVP BILAL(MEDIO CENTRO) robo pelotas y dio una asistencia y Raúl bota( delantero) marco el empate

ALEVI A

Vilassar de mar 6-5 Alevi A
Partit on em començat molt domits i aixo a fet que encaixessim 4 gols. Nosaltres em sepigut reaccionar i em començar a jugar com sabem però devant la porteria em fallat , em tingut moltes ocacions per adelantar-nos en el marcador però no ha pogut ser les pilotes no entravan i el porter de l’equip contrari o parava tot. Falta de actitud en molts jugadors i de egoisme.
MVP: Cristhian(delanter)
Era dels únics que anava amb intensitat dels del principi fins el final i que tenia ganas de guanyar el partit

INFANTIL B

Infantil B 1-1 Premià de Dalt
Primers punts que perdem pel camí. Era el primer dels enfrontaments directes i la cosa no ha acabat de sortir com voliem. Primera part per oblidar on ells podrien haver-se escapat del marcador. La mala fortuna ens ha fet poder emportar-nos el partit als ultims minuts, pero ja anavame a contrarreloj pels punts. El punt es bo si la semana que be donem el do de pit contra el líder de la lliga.
MVP: Mamagian (mitja punta). Per segona setmana consecutiva entra al mvp del partit. Ha posat intensitat en moments on l’equip no estava a l’altura, s’ha dedicat a correr i treballar i un cop més el treball no tan sols amb pilota sino sense es el que s’ha de valorar mes que fer gols i assistencies. Seguim!

INFANTIL A

Arenys de mar 3 infantil A 2, el primero tiempo sin ritmo de juego, poca intensidad defensiva, la segunda parte se corrigieron los errores defensivos y se hizo una mejor presión en campo rival, asi logramos los 2 goles a favor,MVP (adam naki) lateral derecho

CADET B

Cerdanyola mataróA 10 cadet B 1 era de esperar el resultado de hoy..toda la semana entrenando con muchas bajas ..hoy nos a echado una mano Aiman portero del Infantil
MVP ..ARNAU..(ha jugado de central y de mediocentro ) muy entregado en la recuperación de balon y dando salida en la posesion nuestra ademas a marcado el gol de nuestro equipo

CADET A

Cadete A 7 Sant pol 1 partido en donde los primeros minutos han sido disputados que nos hemos puesto 1-1 Hasta a partir del minuto 20 hemos ido poniendo una marcha mas en el partido y hemos ido demostrando nuestra superioridad en todo el encuentro. Muy contento del resultado y el juego del equipo, seguimos trabajando
MVP: Anthony (Delantero centro) en este partido en concreto ah marcado 4 goles y en cada jornada el se supera a si mismo y cada vez marca mas goles. No sólo por los goles que ah marcado , los desmarques de ruptura han sido claves! Un estorbo para la defensa rival.

JUVENIL B

Juvenil B 2 – 6 Sant Vicentí. Partit que podia passar de tot, són un equip que estan i estaran a dalt. Min 2 perdent 0-1, min 4 1-1, … no acabem de jugar malament però en jugades aïllades, semierrades nostres, ens posem 1-3 per sota del macador. Fem el 2-3 just abans de la mitja part, aprofitem el descans per fer veure que els primers minuts de la segona part han de ser nostres pel gol psicològic. No sortim malamemt però no s’ho acaben de creure. En un còrner, ens fan el 2-4 i el partit s’acaba per nosaltres, tot i faltar encara ben bé 20 min, baixem els braços i les sensacions ja no són bones. Per rematar-ho, poc després, se’ns lesiona l’únic porter que tenim a l’equip. La resta de gols són amb un jugador de porter. Conclusió, tirant de tòpic, resultat abultat que no justifica per res el partit decent que hem fet fins quedar-nos sense porter.

MVP: Podríem nombrar un cop més a qualsevol jugador dels que es trenquen les banyes per l’equip a cada partit, que no són pas tots. Però ens decantem per Fede, estava a la banqueta i s’ha ofert a jugar de porter quan la lesió, els 20 minuts finals per ajudar a l’equip.

JUVENIL A

Arenys 1-2 Juvenil A.
Comencem molt bé la primera mitja hora on ens posem 2-0 al marcador. Els ultims 15 mins de la segona part es quan ens descoloquem molt i concedim el gol rival. A partir d’aqui una segona part on practicament ens limitem a defensar i sobreviure amb el marcador que teniem. En tota la segona part vam arribar 2 vegades a porteria rival només. Partit molt dur i 3 punts molt treballats!
Mvp: Kaba Camara (extrem) treball defensiu espectacular ajudant al seu lateral, i demostrant el seu potencial fisic durant tota la segona part.

Destacar també l’aportació de Dani Garcia (porter) que des de la banqueta va ajudar-me en moltes coses, ja que per circumstancies waggeh no va poder vindre.

PRIMER EQUIP

Dosrius 0-8 Primer equipo
Partido contra el colista.
Llegamos con muchas bajas y con la idea de no confiarnos y salir a por todas.
A pesar de que es el equipo más flojo de la liga, hicimos un buen partido, tocando mucho, creando ocaciones y concretando.
MVP: Juan (Central), nuevamente ha cortado todo en defensa y ha marcado 3 de los 8 goles.