Escut C.F. Calella

Markel debuta amb el 1er equip

El porter en edat de cadet Debuta amb el primer equip mantenint la porteria a 0.

En Markel Villegas, porter en edat de cadet que forma part del nostre juvenil B, ha tingut l’oportunitat de debutar amb el primer equip del club. A causa d’una sèrie de lesions i gràcies a les seves aptituds, el jove de 15 anys va complir el seu somni.

“Estic molt content amb la victoria de l’equip i amb el meu partit, espero que sigui el primer de molts”

El primer equip enfrontava a la Llàntia a la cinquena jornada amb la necessitat de guanyar per mantenir-se a la part alta de la classificació. A més de l’absència dels porters, l’equip patia altres baixes per diferents raons i sabia que necessitava un partit tancat per tenir l’opció de guanyar-lo.

En Markel, tot i la seva joventut, va fer un partit molt seriós i va mantenir la porteria a 0. El caràcter i la personalitat en tots els aspectes del joc van arrodonir un partit de 10.

El porter es veia molt emocionat a l’acabar el partit i va declarar “estic molt content amb la victòria del equip i amb el meu partit, espero que sigui el primer de molts” i a la cara de felicitat de la seva família no calia afegir res més.

A la setmana següent ens tocava visitar als nostres veïns de St.Pol i en Markel va tenir una segona oportunitat a un partit transcendental per ell i per tots els aficionats del futbol regional. Si bé aquesta vegada el C.F.Calella va encaixar 2 gols, en Markel va fer un bon partit per aconseguir un empat 2-2 a l’últim minut.

Per analitzar aquest fet, cal ressaltar que tant els resultats com els gols encaixats queden per l’estadística. És evident que el més important és el que implica pel present i el futur d’aquest gran porter. Esperem poder gaudir d’en Markel tot el que sigui possible i per sobre de tot que ell no perdi  mai la capacitat d’esforç i la dedicació que ha permès aquest debut precoç.