Escut C.F. Calella

La Jornada!

Quina setmana ens espera! El primer equip, lider de la categoria rebrà el Diumenge 17 el segon classificat el Tiana, empatat a punts amb el nostre primer equip. Vine a les 12h ajudar aconseguir els 3 punts vitals! Per estar una mica mes aprop del nostre objectiu! Ara si, aquí teniu els resultats / cròniques de la jornada! I com no el 11 idea!

Som-hi Calella!

PREBENJAMI B

Vilassar de dalt 0-3 Calella de mar. Partit on anem amb 6 jugadoes i el vilassar tambe es posa amb 6 jugadors per disputar un partit en les mateixes condicions. Molt be de la seva part!
Molt ben jugat per part de tot l’equip fent un gran esforç, content pel treball de tots.
Mvp: pau garcia( migcentre). Es l’eix de l’equip, encara que li queda saber jugar més en l’aspecte col•lectiu, ha sigut determinant en la nostre victoria( ha fet els 3 gols).
Encara que toranar a remarcar que estic molt content amb tots els jugadors de l’equip!!!

PREBENJAMI A

Partit on ens chutan 1 vegada a porteria i marcan, no vam saber aprofitar las oportunitats de gol que vam tenir i perdem 3 punts
MVP: Aleix (lateral) va lluitar fins l’ultim minut tant en defensa com en atac

BENJAMI B

Benjami B 9-8 Tordera
El rival contra el que ens trobem estan en 4ta posicio i nosatres estem en la 11na per tant sabiem que era un partit dificil, pero sortim a tope cuan veiem que surten amb 6 fins que arribès el porter a la mitja part. Partit d’infart fins l’ultim minut amb molt bona actitud dels nens.
MVP: Aaron (DC) Autor de 5 gols i es va notant una millora en la combinacio ofensiva amb els mitjos.

BENJAMI A

Tiana 2-4 Benjamin A. Partido muy complicado ya que eran los terceros. Entramos en el partido muy enchufados, pero con algunos errores defensivos que por suerte ellos no saben aprovecharlos. Despues de eso el partido se nos pone de cara con nuestro primer gol. Desde ahí dominamos prácticamente todo el partido hasta el tercer cuarto que nos ponemos 0-3. En el ultimo cuarto volvemos a tener despistes defensivos y consiguen ponerse 2-3 a falta de cinco minutos para el final. Por suerte despues del segundo gol de ellos aprovechamos un corner y conseguimos el gol de la tranquilidad.

Mvp: Aleix (medio centro) puso todo su esfuerzo luchando todas las pelotas. Tambien fue el autor de 2 goles.

ALEVI B

Vilassar 7 Alevin b 2, primeras 2 partes muy bien jugadas,tercer parte hemos logrado dos anotaciones, el rival aprovecho su fortaleza (chutar de medio campo) logrando varios goles,el cansancio tambien nos afecto(no teniamos cambios), MVP BERNAT( delantero) aprovecho las contras que generamos, convirtiendo 2 goles

ALEVI A

Aleví A 12-0 Masnou At
Partit on l’objectiu era jugar la pilota i mantenir la porteria a 0.
Des-de el primer moment em vist que erem superiors al rival i lo que em fet a sigut intentar anar combinant i buscan la comoditat per quan ens trobem contra un rival fort sapiguem que fer i pogués jugar igual de bé. Molt content per el gran esforç tan defensiu com ofensiu i per la gran actitud de tots els jugadors.

MVP: Martí (MC) Per fi a començat a dominar el mig del camp i pogués jugar la pilota amb els companys, també girar la pilota quan cal i quedarsela quan fa falta. Defensivament a ajudat els companys i a fet tot el que se li demanava. No a marcat cap gol però es un clar exemple que per jugar bé no has de marcar sempre i que el mvp no es el que sempre marca

INFANTIL B

Descans

INFANTIL A

AQUA HOTEL 9 INFANTIL A 2, hemos ido adelante en el marcador, desempeño defensivo en la primer parte, jugamos a la contra en toda la primer parte, fallos individuales de nuestro portero, facilito la remontada del rival, en la segunda parte se noto el cansancio en los nuestros y la falta de intensidad en los que ingresaron.

MVP( ILIAS TALIBY) MEDIO CENTRO DEFENSIVO, dio equilibrio en el medio centro, ORIOL BOADAS(CENTRAL) gran efectividad en el 1vs1 evitando que los atacantes recibieran balones en zona de finalizacion

CADET B

Pla d’en Boet 16-0 cadetB Molt superiors Poc mes a dir…
! MVP El nostre porter Fer , que no ha tingut el millor inici de lliga.

CADET A

Vilassar de Mar 1-3 Cadet A Partit en el que entre setmana, es pren consciència de la importància que té. Sortim enxufadísims i ens posem per davant al minut 1’ de partit. Al pas dels minuts es reflexa la gran motivació dels nanos, mantenint la possessió de la pilota i guanyant totes les primeres i segones jugades. Ens anem al descans amb un 0-2. Els primers minuts de la segona part ens relaxem i ens marquen el primer, però l’equip segueix treballant i aconseguim el 1-3 final. Molt content amb el treball de tots els jugadors, avui s’ha vist reflexat que tots els jugadors van a un mateix objectiu (animant-se entre ells i lluitant totes les pilotes).
 Mvp: Podria posar-los a tots pel gran treball que han fet, per dir a algú escullo Anthony Garcia Chiva, després de quatre setmanes sense jugar per una expulsió, torna marcant els dos primers gols. S’ha mostrat molt participatiu i lluitador durant tot el partit, això feia que la defensa rival estigues molt al tanto d’ell.

JUVENIL B

Cerdanyola 10 Juvenil 0. 6 baixes per lesions o convocatoria amb Juvenil A.
Anavem amb 2 cadets que van intentar donar-ho tot. Comencem molt bé el partit però quan ens fan el tercer, ens venim avall, i ens acaben golajent. A més insults i amanaces fan que deixem de competir per no entrar al seu nivell. Cap conclusió bona. A seguir treballant.

JUVENIL A

Juvenil A 4-4 Cirera
Gran primera parte de todo el equipo en la que nos vamos al descanso con un resultado de 3 a 1 y con ocasiones para marcar mas goles. En la segunda parte bajamos la intensidad y sumandole que nos expulsan a un jugador nos remontan el partido pero el equipo saca garra y consigue empatar el partido en los minutos finales. Contento con la actitud de los jugadores a los que no se les puede reprochar nada.
Mvp: Robert (extremo) podria escoger varias jugadores como Raul, Ilias,Arnau… pero escojo a Robert por el desborde que tuvo, su esfuerzo y su compromiso con el equipo adaptandose a las dos posiciones en las que jugo.

PRIMER EQUIP

Rocafonda 2-6 Primer equipo

En los primeros minutos ellos salieron muy fuertes a presionar y nos costó un poco controlar el juego. A partir del minuto 20 bajaron la intensidad y ahí vinieron los goles, 1-5 a la primera parte.
La segunda parte fue realmente mala por parte nuestra, mucho desorden y falta de intensidad.
Mvp: Fran (pivote) es el eje del equipp. Le da equilibrio en defensa y desde él empieza nuestro ataque. Hoy ha hecho otro gran partido!!!