Escut C.F. Calella

La Jornada!

Croniques i Resultats del CF Calella! Destacat el Primer Equip que aquest passat diumenge al camp de mar va aconseguir una importantisima victoria davant l’Alella 4rt classificat a la lliga, es coloca lider en solitari ja que el Tiana segon classificat va empatar el seu partit. Per altre banda el Cadet B guanya el derbi després de moltes jornades sense coneixer la victoria. Igual que el Benjami B que també va guanyar el seu partit davant l’Aqua Hotel! Som-Hi Calella!

PREBENJAMI B

Prebenjamí B 3-5 Molinos. Partit on ens posem per davant al marcador a la mitja part(2-1). Pero ells surten molt més forts am 3 quart i ens acaben guanyant. Però, novament molt orgullós de com han evolucionat tots els jugadors i molt content de que vegi de que tenen una gran millora.
Mvp: Alex Marquez( davanter). Ha començat a tenir més confiança amb ell mateix i ha demostrar que pot donar molt mes ja que sabem que és capaç.
També destacar a en Pau Garcia i Sebastian Gutierrez que sempre ajuden a l’equip d’una manera molt satisfactòria( ja sigui contribuint amb gols o treball defensiu).

PREBENJAMI A

Molinos 1-1 Prebe A
Partit donde hacen un chute a puerta en todo el partido y es un penalti, nosotros solo metemos 1 gol a pesar de no parar de chutar en todo el partido, resultado que sabe a poco
MVP: Aleix (lateral) marco el gol de el empate y como cada semana un partido de 10 en defensa

BENJAMI B

Aqua Hotel 2-3 Benjami B

Partit on tot i sortir amb els 3 punts cap a casa no ens enduem cap bona sensació, juguem un mal partit on el gran fallo que és remarca més és la nostre poca efectivitat a l’hora de la finalització tot i practicar-ho bastant als entrenos, apart també tenir en compte que eren els ultims de la classificació i son un Benjami “F”, per lo qual, encara amb mes raó no sortim satisfets.

MVP: Roger Morillo (Central)
Bastant segur i amb una actitud de lideratge molt important que fa donar una tranquilitat a la resta de l’equip important.

BENJAMI A

Calella 3 – 6 Masnou

ALEVI B

Sinera United 5 – 3 Calella

ALEVI A

Aleví A 7-5 Sinera
Partit clau per enganxar-nos per la lluita del la tercera posició. Tits surten amb ganes de voler guanyar i sobretot de voler passar-ho bé jugant a futbol. Ofensivament molt bé, fent combinacions rapides i fent desmarcades molt bones, i desfent el joc i entrant per les bandes. Defensivament, tot i així encaixar 5 gols bon esforç per part de tots, sobretot els dos últims dos quarts.
MVP: Saad. Porta molt partits donant el nivell que se li demana, i com vem dir si seguia així, tindria recompensa. Gran treball defensiu per part d’ell, ja sigui de mitg o de banda, i ofensivament arribant sempre de segona linia, fent que marques 2 gols d’aquesta manera.

INFANTIL B

Vilassar de Mar 1-2 Infantil B
Victoria importantíssima per donar un cop sobre la taula a la lliga. El Vilassar es trobava el 3r a la classificació i era una de les 3 finals que havíem de jugar i sobrepassar per aconseguir el nostre ambiciós objectiu. Primera part per enmarcar en la cual tenim el control total de la pilota, i on aconseguim adelantar-nos per 0-2 abans del minut 20. Primera part que va acabar tapada una mica per l’error al últim minut d’aquesta, que ens va costar el gol en contra quan ells estaven totalment fora del partit. Això els hi va donar vida i ens va tocar patir tota la segona part, tot tenint ocasions aillades per haver sentenciat el resultat. Tot i així content i orgullós, això ens dona força i ilusió per afronat la proxima “final” d’aqui 2 jornades contra el Premia de Dalt, el 4rt classificat.

MVP: Quim (pivot defensiu), va fer tota la feina bruta que només aquell que enten de futbol sap veure i valorar en futbolista. Va lluitar, tallar i recuperar infinitat de pilotes. Ens va donar equilibri en la combinacio del joc a la primera part, i ordre i sacrifici en el patiment de la segona. Té molt de merit, ja que ell es mitja punta i no pivot, i esta suplint la lesió de Bernat. Es el comodí perfecte del meu equip i aquesta setmana es mereix ser el MVP.

INFANTIL A

Infantil A 0 – 15 Santa Susan

CADET B

Aquahotel 1 CADET B 2 victoria del equipo con rival directo planteamos un sistema 4-1-4-1 entre las dos líneas un pivote defensivo però con salida de balon y un delantero las primeras dos ocasiones claras són nuestras en uno contra uno con el portero però no finalizamos ..nos marcan el 1-0 Però seguimos concentrados y conseguimos darle la vuelta al marcador..nos han sobrado muchas acciones individuales por parte de varios jugadores ..però actitud de todo el equipo
MVP del partido David nuevo fichaje en el equipo .Empieza de delantero y acaba de lateral ademas marca en remate de cabeza el gol de la victoria

CADET A

Descansa

JUVENIL B

Juvenil B 4-0 Juventus. Tornem a guanyar després de molt de temps contra un rival de la “nostra lliga”. Tot i la falta d’intensitat de l’adversari, nosaltres sortim amb l’idea clara de guanyar si o si. Seguim amb la línia de cada partit, bon joc i bastantes ocasions però no marquem. Ens anem 0-0 a la mitja part. A la segona part l’estadística canvia, de 7-8 ocasions en marquem 4. Si sempre tinguessim aquest encert, hauríem guanyat molts més partits. Destacar i agrair que van venir 6 cadets amb nosaltres i no van desentonar pas!

MVP: Abdu. Després d’unes setmanes d’altibaixos, capaç del millor i del pitjor, inicia el partit a la banqueta i no entra fins al descans. Amb ell al camp, s’obren espais i guanyem en qualitat a l’última passada. Cada una d’elles és ocasió de gol per part nostra.

JUVENIL A

Juvenil A 0-2 Juventus
Derrota con sentimientos contrastados.
Primera parte en la que estamos muy sólidos en defensa y no nos generan ocasiones y a nosotros nos falta mejorar la toma de decisión en los contragolpes para finalizarlos. En la segunda parte nos consiguen encerrar un poco más pero seguimos fuertes atrás y no generan ocasiones hasta que en el minuto 75 en una falta lateral nos consiguen hacer el primer gol. A partir del gol subimos líneas y conseguimos generar alguna ocasión pero al final son ellos los que consiguen hacer el gol.
Tristes por la derrota pero orgullosos por como ha competido el equipo.
Mvp: Andrei. Central del Juvenil B que nos viene a ayudar. Partido muy sólido y liderando la defensa.

PRIMER EQUIP

Primer equipo 2-0 Alella 2013

Partido condicionado por el viento. En la primera parte lo tuvimos a favor y dominamos el partido. Gol en el minuto 2 de Vincent (portero) que despeja un balón al borde del área y, con la ayuda del viento, la metió en la portería contraria. Segundo gol de Patrick antes de acabar la primera parte.

La segunda parte pasó sin grandes acontecimientos.

Mvp: Gerard (central) lleva varios partidos muy seguro y contundente. Además de lo que aporta al equipo en la salida de balón.