Escut C.F. Calella

La Jornada!

Comencem a entrar a la recta final de la temporada, i els nostres intentaran sumar es maxims punts posibles per assolir els seus objectius! El primer equip va tornar a guanyar el seu partit 1-3 davant el Cabrils i es manté lider de la categoria a 2 punts del Tiana. Aquí teniu el que ha passat el cap de setmana. Som-hi Calella!

PREBENJAMI B

St pol 2-4 Prebenjami B. Partit disputat durant tots els minuts. Poc a poc van progressant intentant jugant , encara que no acaba de sortir però mica en mica va sortnint millor. Molt content del treball de tots!
Mvp: Alejandro Escalante( davanter). Autor de 3 gols i assistència del 4 gol. Molt participatiu tant ofensivament com defensivament.

PREBENJAMI A

Prebe A 2-2 Vilassar de Mar
Partido donde ellos dominan el primer cuarto donde se ponen 0-2 ganando, en el segundo cuarto reaccionamos y empatamos el partido en 2 minutos, luego nostoca sufrir el resultado durante toda la segunda parte
MVP: Alejandro Escalante (devanter) marca los dos goles del partido y tanto defensiva como ofensivamente ayuda al equipo durante todo el partido

BENJAMI B

Benjami B 3-5 Teia
Partit molt ajustat durant tots els quarts tot hi ser els 2ns classificats que s’acaba decidint als ultims 5 minuts on aconsegueixen remontar un 3-2 i o capgiren fins un 3-5.
Una victoria o simplement 1 punt hagues donat una empenta moral al equip d’aqui en endevant pero no va poguer ser.
Mvp: Aaron (DC)
Autor dels 3 gols i amb molta intensitat durant tot el partit, seguint amb la seva efectivitat de gol regular durant la temporada.

BENJAMI A

ALEVI B

Alevin B 3 salessians 1, las 2 primeras partes, totalmente desastrosas, sin juego colectivo, poca intensidad, cero ocasiones a porteria rival, en el descanso una pequeña charla, y unos cambios ha logrado encender nuestro juego y neutralizar al rival, de esta manera marcamos en la tercer parte y en la 4ta logramos la 3er anotación
MVP(BILAL, le indique que realizara marcaje individual en todo momento al mejor jugador del equipo rival, con esto anulamos el juego de ellos, además chuta un pase de primeras y lo envia a toda la escuadra)

ALEVI A

Sant Pol 1-6 Aleví A
Partit on ens costa començar a jugar la pilota degut al mal temps, però un cop ens i posem dominen de principi a fi el partit. Fent jugades que anteriorment als entrenament havíem fet, i lluitant totes les pilotes disputades. Falta millorar en molts espectas però es veu el progrés que van fent molt dels nens durant el partit.
MVP: Amin(central)
Molt bon partit de part seva, sempre a la cobertura, tallant totes les pilotes, jugant amb qui havia de jugar i sobretot fent el que se li demanava, es un jugador el qual quan l’actitud es positiva i bona es molt bon jugador

INFANTIL B

Infantil B 10-1 Salesians
Important seguir sumant, tot i que el nivell d’exigencia no fos alt. Partit que hem de passar ja que val els mateixos punts que contra qualsevol. Valoro positivament el resultat abultat, ja que ens omple de confiança per afrontar la seguent jornada contra l’actual 3r classificat, el Premià de Dalt, únic equip que ha derrotat al líder. Pròximes dos setmanes, dos finals i on es decidirà qui es coloca a les caselles per guanyar la lliga.

MVP: Josep (mitja punta). Partit on van destacar un munt de jugadors pero on resalto l’actuació de Josep ja que va estar per sobre del nivell al que ens te acostumat. Va filtrar molt bons pases i va fer un partit molt complert que va culminar amb dos autentica golassos.

INFANTIL A

Sant pol 1 infantil A 3
la consigna era presión alta y evitar que llegarán a nuestro campo con facilidad, hasta el 2do gol estuvimos imponiendo el ritmo del juego, luego nos hemos confiado y bajado notablemente el rendimiento y en pelota parada nos han marcado, al final una situación de 1vs1 de nuestro extremo logra superar al lateral y chutar para obtener la tercera anotación

CADET B

Sant pol 6 CADET B 4
Otro derbi más de los tres que tenemos empezamos el partido con baja intensidad por parte nuestra y nos vamos al descanso perdiendo 4-1 ‘como viene siendo habitual después de la charla en vestuario hacemos un partidazo en la segunda parte resultado final 6-4,marcamos tres fallamos un penalti nos metemos un gol en propia puerta con muy mala suerte de nuestro portero y les concedemos un penalti a favor de ellos que sí que marcan. Aparte un equipo que la temporada que viene todos son juveniles menos 2 o 3

MVP del partido Pol salio de defensa y dio el pase del primer gol nuestro luego tomo la difícil decisión de tirar el penalti. 100×100 en actitud

CADET A

Descansa

JUVENIL B

Arenys de Munt 7 Juvenil B 2. Partit condicionat per problemes interns. Jugadors no concenciats amb el partit i poc descans. Era una opció per fer un bon partit ja que el resultat és abultat per el nivell del rival.

JUVENIL A

Sant Pol 2 – 1 Juvenil A

PRIMER EQUIP

Cabrils 1-3 Primer equipo

Comenzamos los primeros minutos con mucho nerviosismo y ellos lo aprovecharon marcando rápidamente en el minuto 5.
El final de la primera parte fue muy bueno y nos vamos al descanso 1-1.

La segunda parte fue realmente buena, tanto en juego como en intensidad. Dominabamos el juego con el balón y ganabamos cada duelo individual.

Mvp: imposible destacar a 1 sólo jugador. Todos han hecho un partidazo para llevarnos una victoria importantisima.