Escut C.F. Calella

LA JORNADA!

PREBENJAMI B

Prebe B 5-3 Cirera. Partit on el cirera es treu un jugador del seu equip per fer un partit igualat a 6 jugadors( ja que nomes anavem 6) on ens ensenyen els seus valors. En aquell partit no varem guanyar, vam aprendre. Mvp: Pau Garcia( mig centre) a part de marcar 4 dels 5 gols. Va ser un espectacle amb la pilota als peus. Però molt content amb la feina de tot l’equip.

PREBENJAMI A

Prebe A 2-2 Teia
Partit on el faltan 2 jugadors claus en el equip i aixo ens pasa factura per no sortir de l’empat
David, central va tallar bastantes pilotas i va marcar el gol de l’empat

BENJAMI B

Argentona 5-2 Benjami B
Començant pel factor de que se’m posen “malalts” 3 nens el dia avans a les 12:00 de la nit i aixo ja ens fa anar al partit sense canvis.
Començem forts el partit amb un 1-2 a la mitja part a favor nostre pero a partir del 3r quart ens començen a fer molt mal per les bandas i aixo fa girar el partit completament fins a acabar amb el 5-2.

MVP: Aaron Monte ( Delanter Centre) Autor dels dos gols (els dos de gol olimpic de corner) i amb molta intensitat durant tot el partit.

BENJAMI A

Benjamí A 8-0 Molinos. Partit que ja eseravem que fos amb un marge considerables, rival fluixet en que es queden els punts a casa per seguir a dalt a la classificació. Mvp: Nadir (davanter), res a dir, jugador que quan està al camp es nota la seva presencia

ALEVI B

Alevin B 5 argentona 3 desde la primera parte, muy bien posicionados, ofensivamente fuimos dominando el ritmo del juego, en la 4 parte hemos perdido intensidad defensiva, factor que permitio al rival marcar. MVP oubaid(medio centro) manejo la pelota, fue el creador de opciones a porteria rival

ALEVI A

Premia de Dalt 8-4Aleví A
Partit el qual a la mínim error seria gol. Jugadors dormits i alguns desaperaguts, i alguns que sembla que no vulguin fer cas. Positivament, ens emportem que s’ha sapigut per fi jugar la pilota. Negativament la defensa, no hi ha sacrifici per part de tot l’equip per defendre i això, perjudica molt.
MVP: Mutaru Balde.
Semblava que ell podia amb tot. El veies arribant a cobertures impossibles, pujant la pilota amb potencia i velocitat i i sobretot combinant amb els jugadors. A sobre ja a l’últim quart marca un gol merescudissim per ferse un partit espectacular.

INFANTIL B

Infantil B 8-1 Cirera
Gran partit per part de tot l’equip contra un equip a priori inferior. S’ha fet la feina ben feta i es segueix amb el mateix objectiu entre cella i cella. El líder ha punxat i retallem 2 punts que ens donen alé per afrontar la resta de la temporada.
MVP: Podria remarcar a 4 o 5 jugadors punters en el dia d’avui, pero si en dic un, remarco a Yeray (central esquerre). Ha dirigit la defensa sencera, ha donat seguretat a darrere sense complicacions quan era necessari i circulant pilota quan aixi s’havia de fer. Ha trencat linies de pressio amb bones conduccions i ha filtrat moltes bones passades als de dalt. Ho ha culminat amb un bon gol de corner.

INFANTIL A

Suspès

CADET B

Cadet B 3-3 Masnou. Partit dolent per part nostre,el Masnou ha jugat amb un 5-4-1 pero nosaltres no eram capassos ni de xutar de lluny. Al deu minuts del final perdíem 3@1 pero un altre cop variant posicions ha funcionat 3@3 i amb opcions de haver guanyat. Punt molt bo perque era rival directe. MVP Fran molt important en defensa

CADET A

Cadet A 6-1 Canovelles:
Partido contra uno de los colistas, partido en el cual empezamos dormidos y se ponen por delante. A partir del minuto 15 de partido ya empezamos a dominar el partido por completo. Gran partido nuestro en el cual reflejamos lo que habíamos trabajado durante la semana, tanto defensivamente como ofensivamente. MVP Adrià Salas, hizo un gran partido, reflejando la intensidad de los entrenamientos durante la semana.

JUVENIL B

Llantia – Juvenil B. Partit anulat degut a la retirada de l’equip de Mataró. Això ens fa pujar a la classificació ja que han tret punts a rivals directes.

JUVENIL A

Canet 1-2 juvenil A.
Partit desastrós tàcticament, per part dels 2 equips, on guanyem per ganes i creure en el resultat, vam començar perdent 1-0 minut 20 i els nostres gols son minut 84 i 88. Necesitavem els 3 punts si o si i es van treure, es lo positiu del partit.

Mvp: biel pujol, (punta/pivot) va jugar de 3/4 posicions diferents, i en totes compleix, a mes a mes, va fer el gol de la victoria.

PRIMER EQUIP

Partido en el que se nos escapan 2 puntos y el liderato. Como cada partido intentamos tener el control del balón y generar ocasiones a través del juego colectivo y lo conseguimos pero de cara a porteria no estamos acertados y nos vamos a la media parte con un empate a 1. Una segunda parte muy parecida a la primera en la que nada más empezar marcamos y a los diez minutos nos empatan. A partir de ahí perdemos un poco nuestra identidad y las pocas ocasiones que generamos no las supimos aprovechar.