Escut C.F. Calella

Redisseny de la nostra web!

Al C.F.Calella tenim la sort de comptar des de fa molts anys amb l’Enric Gómez a través de la seva empresa enricgomez Studio la qual ens ha creat aquest redisseny i us  volem explicar com encarem el projecte per a què estigui a l’alçada del club.

Una web és un dels canals de comunicació més efectius per presentar-nos com a entitat i per arribar a la major part de potencials esportistes. És molt important com a club preocupar-nos per a arribar a totes les generacions que estan involucrades amb l’entitat i és per això que considerem que hem de tenir una web actualitzada i moderna.

Però, abans de posar-nos a treballar en la web, hem identificat una sèrie d’aspectes claus que ens ajudaran a complir els nostres objectius amb aquest nou canal de comunicació.

Planificació

Abans de començar el projecte i crear contingut, hem creat un pla d’acció on ens hem marcat uns objectius raonables per a la creació de contingut i la qualitat.  Hem involucrat als diferents professionals que treballen al club o que tenen relació amb l’àmbit de l’esport.

Fer articles atemporals

Crear articles que puguin tenir el mateix interès avui que d’aquí a sis mesos ens facilitarà molt la feina, ja que amb aquest tipus d’article es fa més fàcil mantenir la vigència de la web.

 

Crear contingut amb valor

Aquest aspecte és important per la utilitat de la web. Si aconseguim crear contingut de qualitat augmentarà l’afluència a la  pagina per part de tots els agents del sector. És interessant per la nostra imatge, i per a la visibilització que li podem donar als nostres patrocinadors i col·laboradors.