Escut C.F. Calella

Crònica del partit del Juveninl contra el Sant Pol!

anism fran

Sant Pol 0-0 C.F.Calella

Després de 5 partits des de que va començar la temporada el C.F.Calella segueix invicte. Aquest cop el partit va ser diumenge 1 de novembre a les 17:30 al camp del Sant Pol. Un equip que juntament amb el Pineda i el Santa Susanna sempre mou a molt de públic. De nou, el planter del juvenil calellenc va gaudir d’un bon nombre de seguidors que es van desplaçar a Sant Pol per a animar-los i veure el que ja es tot un clàssic per a les dos ciutats.

El partit va estar molt igualat, ja que tant el C.F.Calella com el Sant Pol van lluitar durant els 90 minuts del partit. Però si ens haguéssim de decidir per quin equip va crear mes ocasions, estaríem parlant del conjunt calellenc, que durant el partit va tenir ocasions molt clares que no va aconseguir finalitzar amb èxit. L’equip Sant Polenc també va tenir alguna ocasió clara, entre elles un pal que va parar el cor a tots els seguidors del Calella.

De moment el juvenil calellenc segueix en la primera posició de la lliga, però s’ha de tenir en compte que molts equips encara no ha jugat la mateixa quantitat de partits que e Calella, que ja en porta 5. Així doncs, aquest partit ha de servir com a avis per a l’equip calellenc. Es molt difícil guanyar tots els partits d’una lliga, però en aquestes categories on hi ha tanta diferencia de nivells entre tots els equips si que es necessari esforçar-se per a rascar fins a l’últim punt possible.

sant pol calella

El C.F.Calella va entrar molt decidit al camp, amb la intenció d’endur-se els 3 punts del partit. Però es va topar amb un Sant Pol que va reforçar el seu equip amb molts jugadors del seu Juvenil A, que es troba en primera divisió lluitant amb la intenció de pujar de categoria, un fet totalment respectat ja que la federació catalana de futbol ho permet. Per tant el planter calellenc ho va tenir mes difícil del que s’imaginaven. Els anteriors resultats del Sant Pol indicaven que el C.F.Calella es trobava amb mes possibilitats de guanyar el partit. Però no va poder ser així, tot i tenir ocasions molt clares.

Tot i no haver-hi gols, va ser un bon partit a veure. On el joc físic no va passar desapercebut. Tant els jugadors de Calella com els del Sant Pol es van deixar la pell en el camp per a tal de no perdre el partit.

Per a acabar, us deixem el programa de “LA BANQUETA” on Vado Itchart entrevista al jugador Jordi Masvidal.

Comparteix-ho:

Segueix-nos!

Consulta els darrers resultats i classificacions

Wolf CF Calella

Vols pertànyer a la familia del C.F.Calella?