Escut C.F. Calella

#VOTOCFCALELLA – Pressupostos Participatius

Foto Evento

Des del C.F.Calella tenim l’honor d’informar a tots els ciutadans de Calella que la comissió tècnica de l’Ajuntament de la nostra ciutat va aprovar el projecte que el club va presentar per l’actual edició dels pressupostos participatius.
 
Un projecte que busca millorar i modernitzar les instal·lacions esportives del camp de mar de futbol de Calella, al passeig de mar, al costat del cementiri i del Club Nautic.
 
Es tracta d’un projecte que afavoreix a tota la ciutat, ja que es volen oferir unes instal·lacions decents als més de 250 nens i nenes que juguen al club i als més de 1.000 familiars que assisteixen setmanalment als entrenaments i partits durant els caps de setmana. Però la xifra no s’atura aquí, sinó que segons els últims càlculs del club, pel camp hi passen aproximadament unes 100.000 persones. Tot gràcies als torneigs, partits amistosos, partits de competició, festes, esdeveniments esportius i altres.
 
Això suposa aproximadament un 1,3% de la població catalana i un nombre superior a la població actual de la ciutat de Girona.
 
El projecte presentat pel C.F.Calella no només afecta les persones relacionades amb el club, sinó que també busca oferir a la ciutat de Calella unes instal·lacions esportives de qualitat, dignes d’una Vila Europea de l’Esport. On se celebren grans esdeveniments internacionals com la famosa i reconeguda prova esportiva de triatló IRON MAN, els SPECIAL OLYMPICS i altres esdeveniments internacionals organitzats pel club de futbol Calella.
 
Els punts presentats en el projecte són les següents:
 
1- MARCADOR ELECTRÒNIC. El camp de mar on juga el C.F.Calella es un dels pocs en el Maresme que no compta amb un marcador electrònic. La qual cosa provoca confusions pel que fa als minuts en els quals es troben els partits i els resultats d’aquests.
 
2- MEGAFONIA I SO. El Camp de mar no disposa de cap sistema de megafonia i so. Són donatius de part de mares, mares i simpatitzants del club qui permeten que en aquests moments hi hagi 2 petits altaveus provisionals al camp. El problema és que aquests altaveus no superen mai els 2 mesos de vida a causa de la corrosió de la sal i la humitat de la nostra ciutat.
 
3- IL·LUMINACIÓ. El sistema d’enllumenat del camp de mar es troba és un estat completament obsolet, la qual cosa provoca que a vegades s’hagin de suspendre partits o altres esdeveniments perquè es fonen els focus. Aquest és un dels punts més importants, ja que sense llum al camp no s’hi pot fer res.
 
4- VESTIDORS I LAVABOS. És el punt del projecte més important per a la ciutat de Calella, ja que com s’esmentava abans, pel club hi passen més de 100.000 persones a l’any. Un gran nombre de persones que han de fer les seves necessitats en uns banys que només es poden comparar amb els d’una presó (no és cap exageració).
 
Fins aquí els motius pels quals el club ha presentat un projecte de remodelació i modernització de les instal·lacions esportives del camp de mar de Calella. Un projecte que proposa una millora en la imatge de la ciutat en el seu context de Vila Europea de l’Esport.
 

SI VOLS QUE LA TEVA CIUTAT PRESUMEIXI D’UNES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES EN CONDICIONS NOMÉS HEU DE DIR #VOTOCFCALELLA !Comparteix-ho:

Segueix-nos!

Consulta els darrers resultats i classificacions

Wolf CF Calella

Vols pertànyer a la familia del C.F.Calella?